Σωφρονιστικοί για την δολοφονία Μπάκο: «Τον κατέσφαξαν σαν αρνί -Ηθικός αυτουργός το υπ. Δικαιοσύνης» - iefimerida.gr

Σωφρονιστικοί για την δολοφονία Μπάκο: «Τον κατέσφαξαν σαν αρνί -Ηθικός αυτουργός το υπ. Δικαιοσύνης»

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας στηλιτεύει την στάση του υπ. Δικαιοσύνης για την δολοφονία του Αρμπερ Μπάκο στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι σωφρονιστικοί επιρρίπτουν ευθύνες στο υπ. Δικαιοσύνης τονίζοντας ότι είναι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας. «Τον κατέσφαξαν σαν αρνί» λένε χαρακτηριστικά για τον Μπάκο οι σωφρονιστικοί και διατυπώνουν ερωτήματα για τις συνθήκες στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Γραμματείς, Συντονιστές, Επιθεωρητές και λοιποί ανερυθρίαστοι Φαρισαίοι της Μεσογείων και της πολιτικής των «ανοιχτών» κατά τα άλλα φυλακών και της κορδέλας, αυτές είναι οι φυλακές σας. Καμαρώστε τες.

Θλιβόμαστε και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την στυγερή δολοφονία του Αλβανού κρατουμένου που κατεσφάγη σαν αρνί από συγκρατουμένους του.

Οι φυσικοί αυτουργοί μετά από κάθε γεγονός που συμβαίνει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μερικώς ή ολικώς αποκαλύπτονται. Αυτούς που με την πολιτική τους λειτουργούν σαν οιονεί ηθικοί αυτουργοί εμείς τους ξέρουμε από πριν και με τα κατά καιρούς δελτία τύπου της Ομοσπονδίας μας, έχουμε αναφερθεί σε αυτούς επανειλημμένως και έχουμε ενημερώσει τους πάντες για τα πάντα.

Από όποια μεριά και αν χυθεί αίμα είναι ανθρώπινο αίμα και εμείς δεν κάνουμε κανένα διαχωρισμό ως προς αυτό. Αναρωτιόμαστε ωστόσο ποιος έχει σειρά; Ποιος θα είναι ο επόμενος; Μακάρι να ήμασταν κακοί μάντεις αλλά μέχρι τώρα δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε ως μάντεις κακών.

  • Γιατί η φυλακή ήταν ανοιχτή στις 12:45 ενώ θα έπρεπε να ήταν ήδη κλειστή από τις 12;
  • Από πότε έχει να κλείσει το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού 1 το μεσημέρι, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα λειτουργίας της;
  • Κλείνεται το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού 1 το βράδυ και αν ναι τι ώρα και με ποιο τρόπο;
  • Τα γνωρίζουν ή όχι όλα αυτά η πολιτική ηγεσία και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης; Ναι τα γνωρίζουν και μάλιστα πάρα πολύ καλά. Τους τα έχουμε πει επανειλημμένως και τα έχουν διαπιστώσει και οι ίδιοι.
  • Τι άλλο πρέπει να γίνει για να εγκαταλείψουν κάποιοι τις ιδεοληψίες τους και να αποδεχθούν τις ευθύνες τους;»
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ