Αποζημιώσεις-χρυσάφι για Μουρίνιο: Πόσα (δεκάδες) εκατ.ευρώ θα πάρει για τρεις απολύσεις - iefimerida.gr

Αποζημιώσεις-χρυσάφι για Μουρίνιο: Πόσα (δεκάδες) εκατ.ευρώ θα πάρει για τρεις απολύσεις

Ο Ζοσέ Μουρίνιο /Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έμαθαν το μάθημα τους από τις προηγούμενες παρουσίες του Ζοσέ Μουρίνιο στους πάγκους της Τσέλσι και της Ρεάλ Μαδρίτης και πίστεψαν πως ο Πορτογάλος θα μπορούσε να παραμείνει περισσότερο από 3 χρόνια στο πάγκο της ομάδας.

Αποτέλεσμα; Μετά από ένα εκρηκτικό καλοκαίρι και την ανοιχτή κόντρα του Πορτογάλου τεχνικού με όλους στην ομάδα των «κόκκινων διαβόλων», να παραμείνει στον πάγκο με καταστροφικά αποτελέσματα μέχρι να αποχωρήσει τελικά στις 18 Δεκεμβρίου, έπειτα από την αποκαρδιωτική εμφάνιση κόντρα στη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Μάντσεστερ έχοντας μείνει 27 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την κορυφή δεν είχε να ελπίζει σε πολλά, και αποφάσισε να λύσει – επιτέλους- το βαρύ συμβόλαιο του Πορτογάλου. Όμως ο Πορτογάλος δεν φεύγει έτσι.

Διαβάστε πόσα (πολλά) χρήματα θα εισπράξει στο economistas.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ