Σοκαριστικές φωτό από την πτώση του boeing στην Τεχεράνη -Μπήκε σε σπίτι [εικόνες]

Στάχτες κι αποκαΐδια άφησε πίσω του η συντριβή του μεταγωγικού Boeing 707 σε μια κατοικημένη περιοχή δυτικά της πρωτεύουσας του Ιράν, την Τεχεράνη.

Αποτέλεσμα της συντριβής ήταν να χάσουν τη ζωή τους 15 από τους 16 επιβαίνοντες σε αυτό. Ο μοναδικός επιζών, ένας μηχανικός πτήσης, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο στρατός.

A short video from inside the house where IRIAF B707, EP-CPP finally came to rest. The house is totally destroyed...

Credits to unknown sender!#Iran #avgeek pic.twitter.com/1RLiPgRidR

Οι νέες φωτογραφίες και τα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δείχνουν εικόνες καταστροφής με το αεροσκάφος να διαλύεται σε κομμάτια, προτού καεί. Τα μαύρα κουτιά του, που έχουν ανασυρθεί, θα ρίξουν φως στις έρευνες για το δυστύχημα.

Οι ομάδες διάσωσης απομάκρυναν τα πτώματα από το εσωτερικό του αεροπλάνου, που βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης, πέφτοντας πάνω σε έναν τοίχο που χώριζε το αεροδρόμιο με την κατοικημένη περιοχή.

Rescue teams recover 7 bodies from the site of cargo plane crash#Iran pic.twitter.com/dA3YMTFmQh

Να σημειωθεί πως το στρατιωτικό αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το Κιργιστάν για να παραδώσει ένα φορτίο στο Ιράν και αναμενόταν να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Καράτσι.


Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, ο πιλότος κατά λάθος προσπάθησε να προσγειωθεί στο παρακείμενο αεροδρόμιο Faith, το οποίο δεν ήταν όμως κατάλληλο για μεταγωγικά αεροσκάφη.

More Video footage of the Kyrgyz Boeing 707 cargo plane crashing near the city of Shahriar, west of Tehran, #Iran.
10 on board reportedly killed. pic.twitter.com/OZOIefUTmE

Φωτογραφίες: ΕΡΑ via ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ