Κομοτηνή: Με αερόθερμα και ηλεκτρικά καλοριφέρ οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης - iefimerida.gr

Κομοτηνή: Με αερόθερμα και ηλεκτρικά καλοριφέρ οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης

Το κτίριο της πρώην Νομαρχίας Ροδόπης στεγάζει εκατοντάδες εργαζόμενους / Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ηλεκτρικά καλοριφέρ και αερόθερμα προσπαθούν να ζεσταθούν οι εκατοντάδες εργαζόμενοι που στεγάζονται στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας Ροδόπης, στην Κομοτηνή.

Οπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης και Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών, το κτίριο της πρώην Νομαρχίας Ροδόπης έμεινε για μια ακόμη φορά χωρίς πετρέλαιο, με συνέπεια να μη λειτουργεί η κεντρική θέρμανση.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ο Χρόνος», το πρόβλημα έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας, όταν τα καλοριφέρ δεν άναψαν, με συνέπεια το κτίριο να είναι παγωμένο και να μην μπορεί να ζεσταθεί με ηλεκτρικά σώματα.

Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι είναι η τρίτη χρονιά που συμβαίνει το κτίριο να ξεμένει από πετρέλαιο, γιατί δεν υπήρξε μέριμνα για την έγκαιρη προμήθειά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ