Παντρεμένη δασκάλα, 26 ετών, συνελήφθη για σεξουαλική συνεύρεση με δύο μαθητές της [εικόνες] - iefimerida.gr

Παντρεμένη δασκάλα, 26 ετών, συνελήφθη για σεξουαλική συνεύρεση με δύο μαθητές της [εικόνες]

Η 26χρονη δασκάλα / Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαρύτατες κατηγορίες, για ερωτική συνεύρεση με δυο ανήλικους μαθητές της, αντιμετωπίζει η Κάθριν Χάουταλινγκ, μια παντρεμένη δασκάλα γυμνασίου από το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ.

Η υπόθεση της 26χρονης δασκάλας έλαβε μεγάλη δημοσιότητα στα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία ανέφεραν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τις περιπτύξεις της Κάθριν, με τους δυο νεαρούς, ηλικίας 16 και 17 ετών.

Η δασκάλα τελικά απολύθηκε από το Γυμνάσιο του Ρότσεστερ, όπου δίδασκε, μόλις έγινε γνωστή η ποινική δίωξη για αποπλάνηση και σεξουαλική κακοποίηση των δυο ανηλίκων που ασκήθηκε σε βάρος της.

Η 26χρονη δασκάλα οδηγείται στον Εισαγγελέα / Φωτογραφία: detroitnews

Στην ποινική δίωξη τονίζεται ότι οι ερωτικές επαφές έγιναν σε χώρους εκτός του σχολείου - όπως αυτοκίνητα ή και στα σπίτια οικογενειών των δυο νεαρών (!)- και εκτός του σχολικού ωραρίου, ενώ γίνεται αναφορά και σε χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών.

BREAKING: Kathryn Houghtaling posted bond Friday evening only hours after being arraigned. She was being held on a $200,000 bond. https://t.co/mopK9fnWQE

Η 26χρονη δασκάλα, που αρνείται τις κατηγορίες, αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 200.000 δολαρίων, με τη ρητή εντολή να μην έρθει σε επαφή με τα θύματα και τους πρώην συναδέλφους και εργοδότες της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ