Ρένια Λουιζίδου: «Θέλω δεν θέλω, είμαι δεμένη με το "Καφέ της Χαράς"» - iefimerida.gr

Ρένια Λουιζίδου: «Θέλω δεν θέλω, είμαι δεμένη με το "Καφέ της Χαράς"»

Η Ρένια Λουιζίδου. Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρένια Λουιζίδου κατέβηκε στην Αθήνα, από τη Θεσσαλονίκη που ζούσε, για μια «λάθος» οντισιόν κι έμεινε. Βρίσκεται τριάντα χρόνια στον χώρο και μετρά μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες. Συνεχίζει να κάνει την δουλειά της με μια σπάνια ησυχία.

«Δεν είπα ότι δεν θέλω να είμαι στη συνέχεια του “Καφέ της Χαράς”, ή μάλλον δεκαπέντε χρόνια μετά. Είναι μια παραφιλολογία των μίντια που γίνεται ερήμην μου και ερήμην του Χάρη Ρώμα, υποθέτω. Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Οντως ο Χάρης Ρώμας και η Αννα Χαζτησοφιά που γράφανε μαζί το “Καφέ” είχαν μια ιδέα που δικαιολογεί το να γίνει η συνέχεια, δέκα πέντε χρόνια μετά. Ο Αντέννα το συζητάει, σε συνδυασμό με τα τριάντα χρόνια του σταθμού.

Στο “Καφέ της Χαράς” ήμουν η τρίτη επιλογή: Πρώτα πρότειναν στην Δήμητρα Ματσούκα και μετά στην Κατερίνα Λέχου. Στην αρχή είχαν σκεφτεί λίγο πιο σέξι το κορίτσι αυτό, σαν την Εριν Μπρόκοβιτς, που της κόβει το μυαλό αλλά είναι και juicy. Μετά στην Κατερίνα Λέχου, για να είναι μια πιο κλασάτη Αθηναία. Οταν ανέλαβα εγώ το προσάρμοσαν σε μια πιο μοντέρα γυναίκα, λίγο πιο τσαμπουκάς.

Αυτό που δεν ήταν εύκολο ήταν η από πολύ νωρίς επιτυχία των “Απαράδεκτων” και η δημιουργία μιας συγκεκριμένης εικόνας για μένα....»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ρένιας Λουιζίδου στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ