Απολύστε τους στιλίστες: Οι σταρ που πήγαν τραγικά ντυμένες στα βραβεία Critics’ Choice [εικόνες] - iefimerida.gr

Απολύστε τους στιλίστες: Οι σταρ που πήγαν τραγικά ντυμένες στα βραβεία Critics’ Choice [εικόνες]

Η ηθοποιός Κάρι Κίγκαν. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εποχή των βραβείων και των εντυπωσιακών εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί έχει ξεκινήσει για τους σταρ του Χόλιγουντ και οι στυλίστες αναμφίβολα τρέχουν προσπαθώντας να συμβαδίσουν με την ζήτηση για υπέροχα φορέματα, αν και φαίνεται πως η πίεση αποδεικνύεται λίγο υπερβολική για να την χειριστούν κάποιοι.

Περισσότερο κοστούμι της σειράς που πρωταγωνιστεί θύμιζε το φόρεμα της Νίνα Ντομπρεβ παρά με εμφάνιση για το κόκκινο χαλί
Η Ολίβια Μουν με φόρεμα σε στυλ φλαμένκο
«Έβαλα ότι πιο λαμπερό είχα για να ξεχωρίζω από το πλήθος»
Το φόρεμα θα ήταν εντυπωσιακό χωρί'ς τις ροζ φούντες
Οι πολλές στρώσεις του ενδύματος της Άλισον Τζάνεϊ δεν επέτρεπαν να διαγραφεί η εκπληκτική σιλουέτα της
Η Ίντια Μουρ μοιάζει περισσότερο να φόρεσε ένα σεντόνι παρά φόρεμα
Και τι δεν είχε το φόρεμα της Λούσι Μπόιντον
Η Άνι Ποτς με υπερβολικά μακρύ φόρεμα
«Ντύθηκα κλόουν και βγήκα»
Ταπετσαρία τοίχου θύμιζε το φόρεμα της Τζούντι Γκριρ
Παραλίγο να σκοντάψει στον υπερβολικά μεγάλο φιόγκο του ο Μπίλι Πόρτερ

Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύεται από τις εμφανίσεις των σταρ στα βραβεία Critics’ Choice. Στην χθεσινή εκδήλωση που τιμά τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ένα πλήθος σταρ εμφανίστηκε με γελοίες και άθλιες ενδυμασίες.


Μόλις μία εβδομάδα μετά τις Χρυσές Σφαίρες, τα Critics’ Choice Awards αφήνουν λίγο χρόνο για πραγματική ξεκούραση και χαλάρωση και λίγες μέρες για την αναζήτηση του τέλειου ρούχου.

Η Νίνα Ντομπρέβ μπορεί ίσως να συγχωρεθεί για το δαντελένιο φόρεμά της στο κόκκινο χαλί, δεδομένου ότι γιόρταζε τα 30α γενέθλιά της μόλις λίγες ώρες προτού ξεκινήσει η εκδήλωση.


Δυστυχώς, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα κατακόκκινο δαντελένιο φόρεμα που θα μπορούσε να πιστέψει κανείς ότι το δανείστηκε από τα κοστούμια που φορά στην σειρά «The Vampire Diaries».

Η 38χρονη Ολίβια Μουν μπορεί επίσης να συμπεριληφθεί στην λίστα των πιο κακοντυμένων με ένα φόρεμα σε στιλ φλαμένκο, το οποίο απείχε πολύ από το κατάλληλο ένδυμα για μια τέτοια περίσταση.


Από την άλλη, η 29χρονη Ντίνα Σιχαμπι, το παρατράβηξε, με τόσα πολλά στρώματα γυαλιστερού υφάσματος που θύμιζε περισσότερο κοστούμι γοργόνας παρά με φόρεμα.


Η 38χρονη Κάρι Κίγκαν, μπορεί να φορούσε ένα πραγματικά όμορφο φόρεμα, αν εξαιρέσει κανείς τις περίεργες ροζ φούντες που κρέμονταν από τα μανίκια της και που θα μπορούσε να είχε βγάλει από τις κουρτίνες σε ένα κοντινό ξενοδοχείο.


Στην περίπτωση των Άλισον Τζάνεϊ και Ίντια Μουρ, οι δύο γυναίκες επέλεξαν να φορέσουν δύο τεράστια λευκά σύνολα που έκρυβε τα σώματά τους και έμοιαζαν περισσότερο να φορούν σεντόνια παρά φορέματα.


Η ηθοποιός Λούσι Μπόιντον, μάλλον μπερδεύτηκε και φόρεσε ένα φόρεμα που θυμίζει αυτό της γιαγιάς της για το τσάι με υπερβολικά φρου-φρου κατά μήκος όλου του συνόλου. Το φόρεμα έγινε πολύ χειρότερο με τον ροζ φιόγκο γύρω από τη μέση της – ίσως σε μια προσπάθεια να προστεθεί μια θηλυκή πινελιά.


Το φόρεμα της ηθοποιού Άνι Ποτς θα μπορούσε να είναι υπέροχο, αν δεν ήταν πολύ μακρύ για την 66χρονη σταρ. Από την άλλη, το φόρεμα της Τζούντιθ Λάιτ, μοιάζει περισσότερο με ταπετσαρία παρά με ένδυμα.


Η μουσικός Our Lady J επέλεξε να φορέσει μια μάλλον φανταχτερή πράσινη ολόσωμη φόρμα που θα ταίριαζε περισσότερο σε μία απογευματινή βόλτα στην παραλία παρά στο κόκκινο χαλί, ενώ η φόρμα της Τζούντιθ Λάιτ θύμιζε περισσότερο στολή κλόουν με τα μεγάλα ασπρόμαυρα πουά.


Φωτογραφίες: AP


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ