Leasing με την Avis για να είστε ήσυχοι και όλοι οι μύθοι καταρρίπτονται - iefimerida.gr

Leasing με την Avis για να είστε ήσυχοι και όλοι οι μύθοι καταρρίπτονται

Η Avis καταρρίπτει τους μύθους του leasing.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Γιατί να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο όταν μπορείς να αποκτήσεις ένα ολοκαίνουριο με leasing;» Γιατί είμαι ιδιώτης και όχι επαγγελματίας, ήταν η απάντηση που ίσως οι περισσότεροι να θεωρούσαμε σωστή.

Leasing με την Avis για να είστε ήσυχοι και όλοι οι μύθοι καταρρίπτονται  | iefimerida.gr 0
Leasing με την Avis για να είστε ήσυχοι και όλοι οι μύθοι καταρρίπτονται  | iefimerida.gr 1
Leasing με την Avis για να είστε ήσυχοι και όλοι οι μύθοι καταρρίπτονται  | iefimerida.gr 2

Κι όμως η Avis έρχεται να καταρρίψει αυτό τον μύθο. «Το Leasing δεν είναι μόνο για εταιρείες, είναι για όλους» απαντά.


Σε αναζήτηση ενός καινούριου αυτοκινήτου, δεδομένου ότι η οικογένειά μας μεγάλωσε, έπεσα κι εγώ σε αυτή την παγίδα. Πίστευα πάντα πως το leasing αφορά μόνο εταιρείες και επαγγελματίες και όχι τους ιδιώτες. Κι όμως έκανα λάθος. Ένα λάθος που θα μπορούσε να μου στοιχίσει πολλά χρήματα, σε μια περίοδο μάλιστα που τα οικονομικά δεν είναι και τόσο ανθηρά.

Επίσης, πάντα πίστευα ότι διαθέτοντας ένα συγκεκριμένο ποσό, θα αγόραζα ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο και τα προβλήματά μου – ήτοι τα έξοδα θα σταματούσαν εκεί. Κι όμως αυτό δεν ισχύει, αν το καλοσκεφτεί κανείς. Γιατί τα έξοδα του νέου αυτοκινήτου «τρέχουν» από την πρώτη ημέρα -service, τέλη κυκλοφορίας, μικτή ασφάλεια, ελαστικά, ζημιές είναι μόνο μερικές από τις έγνοιες που επιβαρύνουν τον κάτοχο.

Αναζητώντας την οικονομικότερη και ιδανικότερη λύση για την περίπτωσή μου έπεσα πάνω στην υπηρεσία Avis Leasing.


Το leasing και οι μύθοι που καταρρίπτονται:
Τι είναι το leasing;

Είναι ο πιο έξυπνος και εξελιγμένος τρόπος για να έχετε αυτοκίνητο! Εσείς πληρώνετε ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για να χρησιμοποιείτε το όχημα, ενώ η Avis αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα!

Για πόσο καιρό μπορώ να έχω το αυτοκίνητο;
Την ώρα που η αξία ενός αυτοκινήτου φθίνει με την πάροδο του χρόνου, το Avis Leasing σου δίνει την δυνατότητα να αλλάζεις αυτοκίνητο κάθε 2 με 5 χρόνια (με διαθέσιμα τα νεότερα μοντέλα της αγοράς). Συνεπώς, είσαι ο οδηγός ενός μόνιμα καινούριου οχήματος (συνήθως υψηλότερης αξίας),του οποίου οι ανάγκες και τα έξοδα είναι όλα καλυμμένα από την Avis (εκτός των καυσίμων), και το σημαντικότερο, εσύ αποφασίζεις αν θες να επιστρέψεις το όχημα όταν τελειώσει η μίσθωση.


Τι περιλαμβάνει το Avis Leasing;
Το Avis Leasing προσφέρει απαλλαγή από δαπάνες χρήσης, τέλη κυκλοφορίας, συντήρηση και αλλαγή ελαστικών. Όλα αυτά, και όχι μόνο, περιλαμβάνονται στο μίσθωμα που πληρώνετε μηνιαία. Επίσης, παρέχει ασφαλιστική κάλυψη για οτιδήποτε συμβεί στο αυτοκίνητό σας, για όλη την περίοδο μίσθωσης. Και όχι απλά ασφάλιση, αλλά μεικτή ασφάλιση για το νέο σας όχημα.

Μπορώ να αγοράσω το όχημα που μίσθωσα;
Φυσικά και ναι. Αν ο μισθωτής επιθυμεί την αγορά του οχήματος κατά τη λήξη της σύμβασης, μπορεί να προχωρήσει στην εξαγορά σε προσυμφωνημένη τιμή.

Leasing με την Avis για να είστε ήσυχοι και όλοι οι μύθοι καταρρίπτονται  | iefimerida.gr 3


Τι πρέπει όμως να προσέξω;

  • Την εταιρία με την οποία θα συνεργαστείτε. Γιατί είναι μύθος ότι όλοι γνωρίζουν το leasing το ίδιο καλά. Εμπιστευτείτε την Avis για το κύρος που διαθέτει, το τεχνικό επίπεδο των στελεχών της, την υψηλή τεχνογνωσία και τη θέση της στην αγορά.
  • Το ύψος του μηνιαίου μισθώματος. Γιατί είναι μύθος ότι «οι τιμές leasing είναι παντού ίδιες». Ζητήστε σήμερα προσφορά από την Avis και απολαύστε αληθινά προνομιακά κόστη μίσθωσης ή αξιοποιήστε τις μοναδικές προσφορές του Avis Leasing.
  • Τις παροχές που σας προσφέρει το συμβόλαιο (προαιρετικές και μη). Με την Avis γνωρίζετε ότι θα αποκτήσετε ένα πραγματικά προνομιακό πακέτο παροχών.
  • Την τήρηση όλων των συμφωνημένων από την πλευρά της εταιρίας, τόσο στα ποσά όσο και στους χρόνους που έχουν οριστεί.

Εν κατακλείδι, το leasing για ιδιώτες, σου δίνει την τέλεια λύση και αποτελεί τον καλύτερο εναλλακτικό τρόπο χρήσης αλλά και απόκτησης ενός αυτοκινήτου.

Ζητήστε σήμερα προσφορά από την Avis και απολαύστε αληθινά προνομιακά κόστη μίσθωσης ή αξιοποιήστε τις μοναδικές προσφορές του Avis Leasing.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Avis leasing μύθος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ