Ρουκέτα Άρη: "Χρήσιμη η συμβουλή Μητσοτάκη για εθνική συνεννόηση" - iefimerida.gr

Ρουκέτα Άρη: "Χρήσιμη η συμβουλή Μητσοτάκη για εθνική συνεννόηση"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα βόμβα εξαπέλυσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, χαρακτηρίζοντας... "χρήσιμη" τη συμβουλή Μητσοτάκη για εθνική συνεννόηση των κομμάτων. Ο τομεάρχης Παιδείας, με συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, παρότι αρχικά δήλωσε ότι δεν σχολιάζει τις δηλώσεις Μητσοτάκη, επειδή «έχει μια τέτοια εμπειρία στο δημόσιο βίο που δικαιούται να έχει μια δική του ελευθερία έκφρασης και κατάθεσης απόψεων» στη συνέχεια πρόσθεσε για την «συμβουλή» περί εθνικής συνεννόησης: «Στην προκειμένη περίπτωση ως συμβουλή θα έλεγα ότι είναι και χρήσιμη, υπό την έννοια ότι το πολιτικό σύστημα θα έπρεπε στα μείζονα και στα σημαντικά να αντλεί αυτά που μας ενώνουν για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί δύσκολες και κρίσιμες καταστάσεις».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος πήρε και αυτός επίσης αποστάσεις, όπως αρκετοί άλλοι τομεάρχες, από τις επικρίσεις στενών συνεργατών Σαμαρά εναντίον της απογραφής που διενήργησε το 2004 η κυβέρνηση Καραμανλή. «Είναι ένα θέμα που δεν καταλαβαίνω ούτε πως προέκυψε, ούτε γιατί το συζητάμε το 2011, τα οποία προβλήματα του σήμερα είναι πολλαπλασίως μεγαλύτερα και εντονότερα. Αυτά τα οποία έγιναν στην οικονομία και μας οδήγησαν στο ΔΝΤ και στην ασφυξία του μνημονίου δεν μπορούν να συγκριθούν με την απογραφή του 2004» τόνισε με «νόημα».

Η ΝΔ πάντως επισήμως, αν και είναι ευνόητο ότι δεν... χάρηκε από τις δηλώσεις του επιτίμου προέδρου του κόμματος, δεν έκανε το παραμικρό σχόλιο δια του εκπροσώπου της Γ. Μιχελάκη σχετικά με την δήλωση Κ. Μητσοτάκη στο «Έθνος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ