Football League: Οριστική αναβολή για το Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας λόγω χιονιού - iefimerida.gr

Football League: Οριστική αναβολή για το Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας λόγω χιονιού

Football League: Οριστική αναβολή για το Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας λόγω χιονιού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναβλήθηκε, όπως αναμενόταν, η αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Απόλλωνα Λάρισας για τη Football League λόγω της κακοκαιρίας.

Η έντονη χιονόπτωση στην περιοχή συνεχιζόταν ακόμη και σήμερα, με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να είναι επιβαρυμένος και να μην μπορεί να καθαριστεί, καθώς υπήρχε πάγος και σε αυτή την περίπτωση θα υπήρχε κίνδυνος να καταστραφεί ο χλοοτάπητας. Ο διαιτητής κ. Καραντώνης μετά από επιθεώρηση του γηπέδου αποφάσισε πως δεν υπήρχαν οι συνθήκες για διεξαγωγή του αγώνα και, βάσει κανονισμού, οι δύο ομάδες θα επιστρέψουν τη Δευτέρα την ίδια ώρα (15:00) για να διαπιστωθεί αν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Το πιθανότερο είναι ούτε τη Δευτέρα να μην διεξαχθεί το ματς και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να οριστεί από τη Football League, με πιθανότερη ημερομηνία στις 30 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ