Φόρεσε το ίδιο πριγκιπικό φόρεμα με την Κέιτ Μίντλετον, αλλά η δούκισσα την συνέτριψε [εικόνες] - iefimerida.gr

Φόρεσε το ίδιο πριγκιπικό φόρεμα με την Κέιτ Μίντλετον, αλλά η δούκισσα την συνέτριψε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βασιλικό στιλ συνάντησε το κόκκινο χαλί στις Χρυσές Σφαίρες το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν μία καλεσμένη εμφανίστηκε με ίδια τουαλέτα με αυτή που έχει φορέσει στο παρελθόν η Κέιτ Μίντλετον.

Η βιολίστρια Σερένα ΜακΚίνεϊ, που παραβρέθηκε στην τελετή με τον υποψήφιο για το βραβείο καλύτερης πρωτότυπης μουσικής Λούντβιγκ Κορανσόν, φόρεσε μια τουαλέτα σε μοβ απόχρωση, με την υπογραφή του Οίκου Alexander McQueen. Ηταν το ίδιο φόρεμα με εκείνο που είχε φορέσει η Κέιτ Μίντλετον πριν ένα χρόνο περίπου όταν είχε επισκεφθεί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το νορβητικό παλάτι. Η μόνη διαφορά των δύο φορεμάτων, το χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HRH The Duchess of Cambridge (@katemidleton) στις 1 Φεβ, 2018 στις 3:30 μμ PST

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό φόρεμα με αρχαιοελληνικές επιρροεές, μεταξωτή μουσελίνα, κόσμημα στους ώμους και μια μικρή κάπα.

Η Κέιτ το φόρεσε σε nude απόχρωση, η ΜακΚίνεϊ σε φούξια.

Και αυτή δεν ήταν η μόνη διαφορά αφού οι δυο γυναίκες έκαναν εντελώς διαφορετικό στάιλινγκ.

Η βιολίστρια θέλησε να δώσει μια πιο νεανική νότα σε αυτό το κλασικό, υπέροχο φόρεμα, επιλέγοντς να φορέσει δυο διαφορετικά σκουλαρίκια, ενώ χτένισε τα κοντά της μαλλιά, κολλώντας τα προς το πίσω.

Από την άλλη πλευρά, η Κέιτ Μίντλετον είχε επιλέξει πέρυσι να φορέσει το φόρεμα κλασικά: Με τα μαλλιά σινιόν και με κλασικά διαμαντένια σκουλαρίκια.

Και σε σύγκριση με τη φετινή εμφάνιση της βιολίστριας στο Κόκκινο Χαλί η Κέιτ Μίντλετον μάλλον δικαιώνεται.

Παρότι πέρυσι όταν έκανε τη συγκεκριμένη εμφάνιση τη Κέιτ Μίντλετον ήταν σε προχωρησμένη εγκυμοσύνη στον πρίγκιπα Λούις, το φόρεμα δεν την φόρεσε αλλά το φόρεσε η ίδια και το ανέδειξε όπως οφείλει να κάνει κάθε γυναίκα με τα ρούχα που φοράει.

Η επιλογή της στην nude απόχρωση ήταν σαφέστατα καλύτερη γιατί βοηθούσε στο να παραπέμπει η δημιουργία σε αρχαιοελληνικές γραμμές, προσδίδοντάς της σε στιλ.

Και επιπλέον ήταν στο σωστό... νούμερο.

Από την άλλη η βιολίστρια στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών, παρότι ξεκινούσε με το αβαντάζ της... απουσίας της κοιλιάς, κατάφερε να... θάψει το φόρεμα. Το χρώμα δεν πήγαινε ούτε στην ίδια ούτε στο φόρεμα αφού το έκανε υπερβολικό, ενώ της ήταν τεράστιο, δύο νούμερα μεγαλύτερο.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει τυχαία τον τίτλο μιας από τις πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο. Και δεν είναι εύκολο να τα βάζεις με μια δούκισσα όχι απλά του Κέιμπριτζ αλλά και του στιλ. Γιατί απλά θα σε συνθλίψει και χωρίς μάλιστα να προσπαθήσει ιδιαίτερα. Οπως συνέβη και εν προκειμένω.

Φωτογραφίες: AP, net-a-porter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ