Βενιζέλος: «Ενδοκυβερνητικοί αποστάτες οι βουλευτές των ΑΝΕΛ» - iefimerida.gr

Βενιζέλος: «Ενδοκυβερνητικοί αποστάτες οι βουλευτές των ΑΝΕΛ»

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος/ Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για απόλυτο και ασφυκτικό εκβιασμό του Αλέξη Τσίπρα επί του Πάνου Καμμένου έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, ενώ χαρακτήρισε «ενδοκυβερνητικούς αποστάτες» τους βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Στο περιθώριο της παρουσίασης του βιβλίου του στα Ιωάννινα, ο κ. Βενιζέλος κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Πάνου Καμμένου για την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

«Ολα αυτά είναι γνωστά. Τα περιμένουμε εδώ και μέρες, αλλά βλέπετε πόσο δύσκολη είναι η ατομική αποχώρηση του κ. Καμμένου από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, το οποίο φυσικά δεν θέλει να εγκαταλείψει. Μίλησε για αποχώρηση των ΑΝΕΛ. Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν ΑΝΕΛ και εάν τους εκφράζει. Όπως έχω πει, έχουν απαχθεί οι βουλευτές των ΑΝΕΛ. Έχουν γίνει ενδοκυβερνητικοί αποστάτες. Η ενδοκυβερνητική αποστασία είναι το ανώτερο στάδιο της πολιτικής συνεργασίας μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Και τώρα οι πρώην ΑΝΕΛ γίνονται συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει καμία αξία, δεν υπάρχει κανένα κριτήριο, όριο είναι ο απόλυτος και ωμός τυχοδιωκτισμός», είπε ο κ. Βενιζέλος.

«Φοβούμαι ότι ο εκβιασμός του κ. Τσίπρα επί του κ. Καμμένου, είναι απόλυτος και ασφυκτικός, δεν θα έχει ούτε θέση στην κυβέρνηση, ούτε βουλευτές, ούτε κόμμα κατά τον Κανονισμό της Βουλής, αλλά θα τα δούμε αυτά να εξελίσσονται τις επόμενες ώρες και μέρες», συμπλήρωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ακόμη, χαρακτήρισε τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών «φαινόμενο σήψης και έκπτωσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ