Γεννηματά: Τυχόν ψήφος εμπιστοσύνης με υπολείμματα γυρολόγων οδηγεί σε νέα αδιέξοδα - iefimerida.gr

Γεννηματά: Τυχόν ψήφος εμπιστοσύνης με υπολείμματα γυρολόγων οδηγεί σε νέα αδιέξοδα

Φώφη Γεννηματά
ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ

Για αλληλοεκβιασμούς και φαρσοκωμωδία κάνει λόγο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σχολιάζοντας τα όσα ανακοινώθηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο.

Με μια αιχμηρή δήλωση, η Φώφη Γεννηματά διαπιστώνει πως “τυπικά διαλύθηκε ο συνεταιρισμός που έκανε μεγάλη ζημιά στη Χώρα” και σημειώνει πως “η πατρίδα μας δεν αντέχει άλλο τους αλληλοεκβιασμούς και την φαρσοκωμωδία που σκηνοθετήθηκε από τους κυρίους Τσίπρα και Καμμένο.

Πρόσθεσε δε πως “ο Καμμένος φεύγει , αλλά οι Καμμένοι των Πρεσπών αναλαμβάνουν…” και προειδοποίησε: “Τυχόν Κυβερνητική συνέχεια με υπολείμματα και γυρολόγους της πολιτικής, ακόμα και αν εξασφαλίσει την τυπική ψήφο εμπιστοσύνης, μόνο σε νέα αδιέξοδα θα οδηγήσει”.

Για να καταλήξει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ζητώντας εκ νέο εκλογές: “Δεν υπάρχει λαϊκή και ουσιαστική εμπιστοσύνη στον κ.Τσίπρα και στον ετερόκλητο Κυβερνητικό θίασό του. Εκλογές τώρα”.

Χ. Τρικούπη: Κουτοποηνηριές στο γάμο, κουτοπονηριές και στο διαζύγιο

Στην Χαριλάου Τρικούπη αντιμετωπίζουν με σκωπτική διάθεση το "διαζύγιο" Τσίπρα-Καμμένου κάνοντας λόγο για "κακοστημένη παράσταση". Οπως εξηγούν ο Πάνος Καμμένος, ουσιαστικά "έκλεισε το μάτι" στον πρωθυπουργό να περάσει τη συμφωνία των Πρεσπών καθώς δεν διαγράφει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ούτε τον Κώστα Ζουράρι (που έτσι κι αλλιώς είναι συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ με την "Πυρίκαυστο Ελλάδα). Ως εκ τούτου, εκτιμούν στο Κίνημα Αλλαγής, ήταν άνευ αντικειμένου ο... ηρωισμός Καμμένου ότι θα υπερψήφιζε πρόταση μομφής της ΝΔ εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύονταν ότι θα ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών και δεν θα αποδεχθεί λύση με τον όρο "Μακεδονία". Και τούτο καθώς ο Πάνος Καμμένος δεν έχει να συνεισφέρει κάτι παραπάνω σε μια πρόταση μομφής της ΝΔ, αφού ήδη δήλωσε ότι θα καταψηφίσει την κυβέρνηση ο ίδιος, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και ο Κώστας Κατσίκης.

"Η κουτοπονηριά που χαρακτήρισε τον γάμο Τσίπρα-Καμμένου, χαρακτηρίζει και το διαζύγιό τους" λένε καυστικά στη Χ. Τρικούπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ