Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα

Ο Σταύρος Θεοδωράκης/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναποτελεσματικότητα και ο λαϊκισμός δεν μπορεί να επιβραβεύονται σημειώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας μέσω Twitter ότι το Ποτάμι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα.

«Το Ποτάμι που ποτέ δεν κρύφτηκε, έχει από καιρό ξεκαθαρίσει: δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον κ.Τσίπρα. Οι ιδεοληψίες, η αναποτελεσματικότητα, ο λαϊκισμός, το κομματικό κράτος δεν μπορεί να επιβραβεύονται. Τα υπόλοιπα από το βήμα της Βουλής», ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης σε ανάρτησή του, μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Το Ποτάμι που ποτέ δεν κρύφτηκε, έχει από καιρό ξεκαθαρίσει: δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον κ.Τσίπρα. Οι ιδεοληψίες, η αναποτελεσματικότητα, ο λαϊκισμός, το κομματικό κράτος δεν μπορεί να επιβραβεύονται. Τα υπόλοιπα από το βήμα της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Δανέλλης έχει εκφράσει αντίθετη άποψη, καθώς ο βουλευτής του Ποταμιού έχει δηλώσει έτοιμος να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αν χρειαστεί, για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ