Τον απόλυτο τρόμο έζησε μέσα στο σπίτι του ο Γιώργος Μαρίνος - iefimerida.gr

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μέσα στο σπίτι του ο Γιώργος Μαρίνος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ του Σαββάτου ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός Γιώργος Μαρίνος βρισκόταν στο σπίτι του στη Νέα Μάκρη και ενώ όλα έδειχναν ότι ήταν μία φυσιολογική ημέρα όπως όλες οι άλλες, τελικά ακολούθησε ο εφιάλτης.

Ηταν γύρω στα μεσάνυχτα όταν ο Γιώργος Μαρίνος άκουσε ένα περίεργο θόρυβο και πήγε στο σημείο να ελέγξει, ξαφνικά είδε μπροστά του δυο κουκουλοφόρους, οι οποίοι είχαν καταφέρει να εισβάλουν στο σπίτι του.

Αδίστακτοι και ψύχραιμοι τον απείλησαν με τα όπλα, εκείνος πάγωσε, ωστόσο προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Εκείνοι του ζήτησαν αμέσως να τους υποδείξει που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο και τον ανάγκασαν να το ανοίξει. Στη συνέχεια άρπαξαν ό,τι βρίσκαν -χρήματα και κοσμήματα- και εξαφανίστηκαν χωρίς να τον χτυπήσουν.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μαρίνος αν και σοκαρισμένος από το περιστατικό, ειδοποίησε την αστυνομία, ωστόσο οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ