Η ελληνική πολυεθνική που πουλά ασανσέρ σε όλο τον κόσμο - iefimerida.gr

Η ελληνική πολυεθνική που πουλά ασανσέρ σε όλο τον κόσμο

Η ελληνική πολυεθνική που πουλά ασανσέρ σε όλο τον κόσμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο όμορφο Κιλκίς, λίγα μόνο χιλιόμετρα από τα ελληνοσκοπιανά σύνορα έχει την βάση της μια πολύ ξεχωριστή ελληνική εταιρεία: πρόκειται για μια από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανελκυστήρων στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά και διαθέτοντας θυγατρικές σε 15 χώρες εξάγει ελληνική τεχνογνωσία και προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία είναι μια από τους πλέον αναγνωρισμένους ελληνικούς πολυεθνικούς ομίλους στον κόσμο και εκατομμύρια ανθρώπων κάνουν καθημερινά χρήση των ιδιαίτερα ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων που παράγει.

Διαβάστε στο economistas.gr την ιστορία της ελληνικής πολυεθνικής που από το Κιλκίς κατέκτησε όλο τον κόσμο, τα ρεκόρ πωλήσεων κόντρα στην κρίση και την ύφεση στην Ελλάδα καθώς και τα επόμενα σχέδια της εταιρείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ασανσέρ Πολυεθνική Κιλκίς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ