Αυτά είναι τα 2 νέα all day μπαρ που άνοιξαν στην πόλη και όλοι συζητούν για αυτά [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα 2 νέα all day μπαρ που άνοιξαν στην πόλη και όλοι συζητούν για αυτά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σίγουρα μία από τις ευχές που έχουν κάνει πολλοί για το 2019 είναι να ανακαλύψουν νέα μέρη και να μπουν σε νέες όμορφες περιπέτειες.

Κι όταν λέμε καινούργια μέρη, δεν εννοούμε μόνο μακρινά ταξίδια στο εξωτερικό ή μικρές αποδράσεις σε «άγνωστα» μέρη στην Ελλάδα, αλλά και νέες γευστικές απολαύσεις σε καινούργια μαγαζιά που μόλις άνοιξαν στην Αθήνα και αξίζει να ανακαλύψεις μέσα στο 2019.

Νέα wine bar, λατρεμένα hotspot για καφέ και ρομαντικά μέρη με χαμηλό φωτισμό για φαγητό ιδανικά για ζυεγάρι, είναι μερικές από τις επιλογές που θα έχεις αν επισκεφτείς τα παρακάτω νέα στέκια με τέλεια, προσεγμένη διακόσμηση.

Αν λοιπόν το 2018 είπες πως βαρέθηκες να πηγαίνεις στα ίδια και στα ίδια, τότε τώρα με το νέο έτος είναι καιρός να κάνεις μία νέα αρχή και να επισκεφτείς μαγαζιά που άνοιξαν πρόσφατα.

Walla walla στο Παγκράτι

Υπέροχη ατμόσφαιρα, πολλές επιλογές στις ετικέτες κρασιού και φαγητό που θα σε ενθουσιάσει. Το Walla walla είναι η νέα άφιξη στο Παγκράτι και ήδη συζητιέται πολύ.

Εχοντας πάρει το όνομά του από μία πόλη στην Ουάσιγκτον που φημίζεται για τα κρασιά της, το νέο μαγαζί στο Παγκράτι έχει μοναδικό αμερικάνικο, urban στιλ που θα σε εντυπωσιάσει.

Ο συνδυασμός των ξύλινων επίπλων με τα φυτά εσωτερικού χώρου, τα εντυπωσιακά φωτιστικά και το προσεγμένο μπαρ σίγουρα θα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Αυτό που μας αρέσει στο Walla Walla είναι πως από την μία τα μεγάλα ευρύχωρα τραπέζια είναι ιδανικά για να το επισκεφτείς με παρέα και από την άλλη ο χαμηλός φωτισμός και η απαλή μουσική θα σε κάνει να το βάλεις στην λίστα ώστε να το επισκεφτείς σε κάποιο ραντεβού με τον/την σύντροφό σου.

Στον κατάλογο θα βρεις σπάνια και ακριβά κρασιά αλλά και πιο ιδιαίτερα, καθώς στην λίστα υπάρχουν περίπου 800 ετικέτες με κρασιά από τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα.

Όσο για το φαγητό, το μενού είναι διά χειρός Κώστα Τσίγκα και εκεί μπορείς να γευτείς διάφορες σπεσιαλιτέ από όλον τον κόσμο.

Bao bun με χοιρινό στήθος και σάλτσα από τζίντζερ, taco με ψητές γαρίδες και σπιτική μαγιονέζα λάιμ, νιόκι με guanciale, μανιτάρια και παρμεζάνα,προβατίνα με κάρυ, ανανά και κους κους είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που σε ταξιδεύουν από Ασία, μέχρι Μεξικό και πίσω Ελλάδα.

Αρχελάου 7, Παγκράτι, 2107230832

Walla Walla, Facebook

Warehouse Edge

Αν σου λέει κάτι το όνομα, τότε θα είναι ίσως επειδή έχεις πάει στο Warehouse C02 στην Πλάκα

Αλλά αυτό δεν είναι στο κέντρο της Αθήνας, αλλά δίπλα στο Πάρκο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ονομάζεται Warehouse Edge.

Το Warehouse Edge άνοιξε τις πόρτες του πριν από ένα μήνα και μπορείς να το επισκεφτείς είτε πρωί, είτε μεσημέρι, είτε απόγευμα και βραδάκι.

Αν, λοιπόν, περάσεις το πρωί για καφεδάκι πριν κάνεις την βόλτα στο ΚΠΙΣΝ, δοκίμασε μία από τις ιδιαίτερες ποικιλίες του μαγαζιού με καταγωγή από Γουατεμάλα και Αιθιοπία.

Αν το επισκεφτείς το μεσημέρι για φαγητό, οι επιλογές είναι πολλές. Εμείς ξεχωρίσαμε το ramen, την γιαπωνέζικη σούπα με νουντλς καθώς και την φοκάτσια αστακού.

Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις επίσης και κάποιο από τις 100 ετικέτες κρασιού από τα οινοποιεία της Καλιφόρνια και της Ελλάδας.

Τέλος στη λίστα με τα δροσιστικά και spicey κοκτέιλ που προσφέρει το μαγαζί θα δεις πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές αν βέβαια προτιμήσεις να περάσεις από εκεί το βράδυ.

Πεισίστρατου 4-6, Καλλιθέα
Warehouse Edge, Facebook

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ