Η Ναταλία Γερμανού περιγράφει πόσο πλάκα είχαν μαζί Μπακοδήμου-Αργυρόπουλος [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ναταλία Γερμανού περιγράφει πόσο πλάκα είχαν μαζί Μπακοδήμου-Αργυρόπουλος [βίντεο]

Δημήτρης Αργυρόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος υπήρξαν παντρεμένοι και σήμερα παραμένουν δύο εξαιρετικά καλοί φίλοι.

Η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα αλλά οι δυο τους φαίνεται ότι έχουν καταφέρει να βρουν τις ισορροπίες τους γιατί πάνω από όλα είναι γονείς δύο υπέροχων αγοριών. Και όλοι μαζί είναι οικογένεια.

Μάλιστα, έδωσαν πρόσφατα μια κοινή συνέντευξη που αποκάλυψαν πολλά για τη σχέση τους και ως παντρεμένοι και τώρα.

Με αφορμή τη συνέντευξη αυτή, η Ναταλία Γερμανού διηγήθηκε μια ιστορία που αποκαλύπτει το χιούμορ, αλλά και την αγάπη που είχαν (και προφανώς έχουν και σήμερα) μεταξύ τους, Δημήτρης Αργυρόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου.

«Πιστεύω ότι είχαν και πολύ χιούμορ μεταξύ τους. Κάποια στιγμή που ήμουν διευθύντρια στον Sfera, το ραδιόφωνο. Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος δούλευε στην ΙΜΑΚΟ την εταιρεία του Πέτρου Κωστόπουλου. Βρέθηκε στο γραφείο μια μέρα και μου λέει «θέλω να μου δώσεις μια εκπομπή στον Sfera, να κάνω ραδιόφωνο». Του λέω «να σου δώσω, είσαι και στον όμιλο, δεν μπορώ να σου πω και όχι». Και μου λέει «παίρνω τώρα τη γυναίκα μου να της το πω» και της λέει «Μαρία, η Ναταλία θα μου δώσει εκπομπή στον Sfera» και του λέει η Μαρία «Βρε ψευδό, έχεις ακούσει πως μιλάς; Τι ραδιόφωνο βρε κακόμοιρο θα κάνεις εσύ;». Ήταν πολύ γλυκιά μαζί του και με πολύ χιούμορ. Και αγαπημένοι», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ