X Factor: Ο Μαζωνάκης συζητά για την κριτική επιτροπή -Το όνομα έκπληξη στα backstage [βίντεο] - iefimerida.gr

X Factor: Ο Μαζωνάκης συζητά για την κριτική επιτροπή -Το όνομα έκπληξη στα backstage [βίντεο]

Ο Γιώργος Μαζωνάκης (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το X Factor ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα και αναζητούνται οι κριτές που θα συμμετέχουν στο σόου του Open.

Ο Παύλος Σταματόπουλος μέσα από την εκπομπή «Ελα Χαμογέλα» προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το μουσικό σόου, το οποίο θα παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα ή τέλη Φεβρουαρίου.

Οπως είπε στα backstage θα βρίσκεται η πανέμορφη Εβελυν Καζαντζόγλου.

Οσον αφορά τα κριτική επιτροπή, τα ονόματα ακόμη «παίζουν».Οπως ανέφερε ο Παύλος Σταματόπουλος, έχουν ακουστεί πολλά ονόματα όπως του Αντώνη Ρέμου και της Πάολας. Ο ένας τραγουδιστής, ωστόσο, που πιθανολογείται να βρεθεί στην κριτική επιτροπή είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης, ενώ υπάρχουν συζητήσεις και με έναν ποπ τραγουδιστή.

Οι κριτές θα είναι τέσσερις και θα αντιπροσωπεύουν διάφορα είδη μουσικής.

Το όνομα της Ταμτας συζητήθηκε, ωστόσο, η παρουσία της τραγουδίστριας δεν ήταν δυνατή λόγω της συμμετοχής της στην Eurovision με την Κύπρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ