Και δεύτερος ύποπτος φάκελος εστάλη στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας - iefimerida.gr

Και δεύτερος ύποπτος φάκελος εστάλη στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Φάκελος που εστάλη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου / Φωτο: intimenews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις φάκελοι, οι οποίοι κρίθηκαν ύποπτοι, εντοπίστηκαν σήμερα στο κτίριο του παραρτήματος Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, ενώ ένας ακόμη φάκελος βρέθηκε στο ΤΕΙ.

Μόλις εντοπίστηκαν οι φάκελοι, ειδοποιήθηκαν αμέσως οι αρχές, ώστε να ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ, η Αστυνομία απέκλεισε εξωτερικά τα κτίρια, ενώ επί τόπου έφθασαν και πυροσβεστικές δυνάμεις.

Όμως, στην Καλαμάτα αναμένεται ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Πάτρα, προκειμένου να παραλάβει τον φάκελο και στην συνέχεια να μεταφερθεί για ανάλυση στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Στο μεταξύ, ο εντοπισμός ενός νέου ύποπτου φακέλου στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, προκάλεσε την κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης για την απομάκρυνση ύποπτου φακέλου που είχε βρεθεί νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ