Η Μαίρη Συνατσάκη αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο «πρόβλημα» που προκαλούν τα... Χριστούγεννα [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Μαίρη Συνατσάκη αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο «πρόβλημα» που προκαλούν τα... Χριστούγεννα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαίρη Συνατσάκη που μοιράζεται τα πάντα με τους followers της στο Instagram αποκαλύπτει το τελευταίο... πρόβλημα που αντιμετωπίζει και το σίγουρο είναι ότι το αντιμετωπίζουν και πολλοί από εμάς.

Τι έπαθε λοιπόν η Μαίρη Συνατσάκη;

Απλά δεν βρίσκει χρόνο να ξεστολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Οσο ωραία είναι η διαδικασία του στολισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου τόσο δύσκολη, σαν αγγαρεία, μοιάζει το ξεστόλισμά του.

Και για αυτό και οι περισσότεροι, την ώρα που στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν τη στιγμή που θα το ξεστολίσουν.

Το ξεστόλισμα είναι τόσο βαρετό, που σε πολλά σπίτια το δέντρο στέκει στολισμένο στην άκρη του σαλονιού, καιρό μετά τα Χριστούγεννα. Κάποιοι ακολουθούν τη λογική αφού υπάρχει να το ανάψουμε, άλλοι πάλι το αφήνουν εκεί στη γωνία σβηστό, περιμένοντας το πρώτο free Σαββατοκύριακο για να κάνουν τη μεγαλύτερη αγγαρεία τη χρονιάς.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Μαίρη Συνατσάκη που μοιράστηκε τον προβληματισμό της μέσω Instagram.

Η Μαίρη Συνατσάκη αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο «πρόβλημα» που προκαλούν τα... Χριστούγεννα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

«Συνάνθρωποι! Πότε θα ξεστολίσω;;; Εσείς; Ο Τίμος την πάλεψε όλο αυτό το διάστημα αλλά ακριβώς με την ψυχολογία που τον βλέπετε εδώ! Τον βλέπετε βασικά; Τι θα κάνω; Τ’ αφήνω εδώ μέχρι Πάσχα; is Easter Tree a new thing?», αναρωτήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ