«Βγάλτε φωτό για να μη βγάζετε σενάρια» -Ενταση στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ - iefimerida.gr

«Βγάλτε φωτό για να μη βγάζετε σενάρια» -Ενταση στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ

συνεδριάζει η ΚΟ των ΑΝΕΛ/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, υπό την προεδρία του αρχηγού του κόμματος και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Από τη συνεδρίαση απουσιάζει η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του πρόεδρου των ΑΝΕΛ με τον πρωθυπουργό, αναβλήθηκε, με τον Πάνο Καμμένο να δηλώνει «Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό. Υπάρχει μια εμπλοκή στα Σκόπια και μέχρι να αρθεί η εμπλοκή είπαμε να αναβάλουμε τη συνάντησή μας. Δεν μπορούμε να πάμε σε συνάντηση με σενάρια»

«Βγάλτε φωτό για να μην βγάζετε σενάρια», είπε προς τους φωτορεπόρτερ ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης λήψης φωτογραφιών πριν έναρξη της συνεδρίασης της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Απευθυνόμενος δε στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Κόκκαλη, είπε «είπαν ότι ήσουν για καφέ» (σ.σ.: στην αναβληθείσα συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, την Τετάρτη).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ