Η Μέρκελ ανέβασε την ίδια φωτογραφία με τον Τσίπρα στο Instagram - iefimerida.gr

Η Μέρκελ ανέβασε την ίδια φωτογραφία με τον Τσίπρα στο Instagram

Ο Πρωθυπουργός δείχνει τη θέα στην Άνγκελα Μέρκελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Αλέξης Τσίπρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από το χθεσινό τους δείπνο σε εστιατόριο του Πειραιά, επέλεξε να κοινοποιήσει στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και η Άνγκελα Μέρκελ.

«Η πρώτη μέρα του ταξιδιού της καγκελαρίου στην Ελλάδα έκλεισε χθες με μια εντυπωσιακή θέα στην πρωτεύουσα» αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Φαίνεται πως οι διαχειριστές του λογαριασμού της Γερμανίδας καγκελαρίου εντυπωσιάστηκαν από τη θέα, και την «έκλεψαν» από το προφίλ του Πρωθυπουργού, για να τη μοιραστούν με τους ακόλουθους της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ausklang in Athen: Der erste Tag der Griechenlandreise der Kanzlerin ging gestern mit einem beeindruckenden Ausblick über die Hauptstadt zu Ende. --- The first day of the Chancellor's trip to Greece ended yesterday with an impressive view across the capital.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Merkel (@bundeskanzlerin) στις 11 Ιαν, 2019 στις 2:51 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ