Καρατζαφέρης: «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έριξαν τη χώρα στα βράχια» - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έριξαν τη χώρα στα βράχια»

Γιώργος Καρατζαφέρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να πρυτανεύσει η λογική έναντι του θυμού πριν την προσέλευση στις κάλπες, ζήτησε από την Κατερίνη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος εξαπέλυσε πυρά κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ λέγοντας πως «οδήγησαν τη χώρα στα βράχια».

Ο κ. Καρατζαφέρης υπογράμμισε ότι την 6η Μαΐου διακυβεύεται το αύριο της Ελλάδας, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η χώρα δεν πρόκειται να πτωχεύσει.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ άσκησε δριμεία κριτική στους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά, κατηγορώντας τους ότι δεν ξέρουν την τέχνη της διαπραγμάτευσης και γι'αυτό, όπως είπε «έριξαν τη χώρα στα βράχια».

«Tα παιδιά αυτά δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους. 26 ετών, όταν τελείωσαν το πανεπιστήμιο, γίνανε βουλευτές. Δεν έχουν εμπειρίες, που έχετε καταγράψει εσείς στη ζωή. Ιδρώτα, δάκρυα, να ανεβείτε, να διαπραγματευτείτε κ.λπ. Αυτά τα παιδιά γίνανε βουλευτές», σημείωσε.

Αναφερόμενος παράλληλα στις οικονομικές εξελίξεις, τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Σαμαράς επαναφέρει τις εκλογές, «το ψευτοδίλημμα, ψευτοδημοψήφισμα του Παπανδρέου του Νοεμβρίου». «Αυτό που έριξε ο κ. Παπανδρέου, το επαναφέρει ο κ. Σαμαράς», παρατήρησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ