Τι δείχνουν τα στοιχεία του Pornhub -Τι τσόντες βλέπουν οι Ελληνες - iefimerida.gr

Τι δείχνουν τα στοιχεία του Pornhub -Τι τσόντες βλέπουν οι Ελληνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την -υψηλή- 27η θέση, στην παγκόσμια κατάταξη των «πονηρών» χρηστών του διαδικτύου που αναζήτησαν ερωτικό περιεχόμενο στο Pornhub, κατέλαβε η Ελλάδα το 2018.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η δημοφιλής ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου, το 2018, το 27% -σχεδόν το ένα τρίτο δηλαδή- των επισκεπτών του Pornhub ήταν γυναίκες (ο παγκόσμιος μέσος όρος είναι το 27%), ενώ ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα ήταν τα 11 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα.

Οσον αφορά στις προτιμήσεις των επισκεπτών, ο πρώτος -με διαφορά (!)- όρος που αναζήτησαν οι Ελληνες επισκέπτες του Pornhub, το 2018, ήταν το... “Greek”! Αμέσως μετά ήταν το... milf, το greek amateur (Ελληνας/-ίδα ερασιτέχνης), το greek pornstars (Ελληνας/-ίδα πόρνσταρ), ενώ ακολουθούν πιο «πιπεράτες» προτιμήσεις.

Μεταξύ άλλων, στοιχείων προκύπτει η προτίμηση των Ελληνων στις Τσέχες (και τους Τσέχους), με την αναζήτηση του όρου να είναι κατά 48% αυξημένη συγκριτικά με τον παγκόσμιο μέσο όρο. Εντύπωση προκαλεί και η αυξημένη κατά 53% (συγκριτικά με τον υπόλοιπο κόσμο) αναζήτηση της λέξης... Euro καθώς και η κατά 144% μεγαλύτερη αναζήτηση του όρου... πόδια (feet).

Η νούμερο ένα κατηγορία των Ελλήνων πάντως ήταν το “Lesbian” (Λεσβίες).

Τι άλλο συνέβη στον κόσμο του... Pornhub το 2018

Σύμφωνα με το Pornhub, τα «κλικς» στην ιστοσελίδα μειώθηκαν κατά 10% παγκοσμίως, την ημέρα του γάμου του Πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, καθώς και κατά τη διάρκεια των μεγάλων αθλητικών γεγονότων (11% κατά το Μουντιάλ, 9% με 22% στον τελικό του Champions League κ.ό.κ.).

Αντίθετα, οι επισκέψεις... απογειώθηκαν, με αύξηση 21%, όταν στις 16 Οκτωβρίου του 2018 «έπεσε» για δυο ώρες η πλατφόρμα του YouTube.

Παγκοσμίως, μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η πορνοστάρ Stormy Daniels, λόγω της ανάμιξής της με τον Ντόναλντ Τραμπ, καταγράφοντας 30 εκατομμύρια αναζητήσεις! Υπενθυμίζεται ότι το 2017, νικήτρια του Pornhub ήταν η Κιμ Καρντάσιαν, με 26 εκατομμύρια αναζητήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσόντα pornhub
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ