Συνεχίζεται το μπαράζ με τις αποστολές ύποπτων φακέλων -Ακόμα ένας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - iefimerida.gr

Συνεχίζεται το μπαράζ με τις αποστολές ύποπτων φακέλων -Ακόμα ένας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Υποπτοι φάκελοι σε πανεπιστήμια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έφτασε με τα ΕΛΤΑ, στις 08:15 σήμερα, ένας ακόμη ύποπτος φάκελος από την Ινδία.

Ο φάκελος έγραφε στα αγγλικά αντιπρύτανης, χωρίς να κατονομάζεται ο παραλήπτης.
Αμέσως, ενημερώθηκε η αστυνομία και σε λίγη ώρα αναμένεται να παραλάβει την ύποπτη αλληλογραφία η ΕΜΑΚ, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Για προληπτικούς λόγους τρεις υπάλληλοι που ήρθαν σε επαφή με τον φάκελο θα υποβληθούν σε εξετάσεις στο Νοσοκομείο, ενώ ο φάκελος θα αποσταλεί στον «Δημόκριτο».

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ χθες έφτασε ακόμη ένας φάκελος στα πρώην ΤΕΙ Ηπείρου στην 'Αρτα, με παραλήπτη τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Φάκελος, ο οποίος κρίθηκε ύποπτος, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα. Αμέσως μετά ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και ήδη η Αστυνομία έλαβε μέτρα έξω από το εκπαιδευτικό ίδρυμα.
Παράλληλα αναμένεται ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, προκειμένου να παραλάβει τον φάκελο και να τον μεταφέρει στο γενικό χημείο του κράτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ