Απέραντος σκουπιδότοπος η παραλία Μαντρικού στη Ρόδο [εικόνες] - iefimerida.gr

Απέραντος σκουπιδότοπος η παραλία Μαντρικού στη Ρόδο [εικόνες]

Σκουπίδια στη θάλασσα / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια απέραντη χωματερή, για κάθε λογής σκουπίδια, υλικά και συσκευές, έχει μετατραπεί η παραλία του Μανδρικού, στα δυτικά της Ρόδου.

Ο επισκέπτης αντικρίζει σκουπίδια, καφάσια, αμέτρητα πλαστικά απορρίμματα, ξύλα, τραπέζια και καρέκλες, ακόμη και ηλεκτρικές συσκευές, όπως παλιές τηλεοράσεις!

Πλαστικά και μπάζα στην παραλία / Φωτογραφία: «Ροδιακή»

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», αρκετά από τα αντικείμενα και τα σκουπίδια αυτά βρίσκονται κυριολεκτικά στο «κύμα» της παραλίας, κάτι που σημαίνει πως με την πρώτη κακοκαιρία τα περισσότερα (αν όχι όλα) θα αρμενίσουν και αφού σκοτώσουν ό,τι κολυμπάει , πιθανώς να επιστρέψουν … στο στομάχι των κατοίκων.

Συσκευασίες, αφρολέξ, πλαστικές καρέκλες και κάθε λογής απορρίμματα / Φωτογραφία: «Ροδιακή»

Οι κάτοικοι της περιοχής καλούν τις αρμόδιες υπηρεσίες του νησιού να μεριμνήσουν τόσο για την απομάκρυνση των σκουπιδιών, όσο και για την καθιέρωση διαρκώς ελέγχων, προκειμένου να μην επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό.

Καφάσια και έπιπλα... ταβέρνας δίπλα στο κύμα / Φωτογραφία: «Ροδιακή»
Ολόκληρες εκτάσεις πλαστικού «αγγίζουν» το νερό / Φωτογραφία: «Ροδιακή»
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ