Η Ελενα Χριστοπούλου αποκαλύπτει τι είπε στην Μπόσνιακ όταν της είπε ότι βγαίνει με τον Ρέμο - iefimerida.gr

Η Ελενα Χριστοπούλου αποκαλύπτει τι είπε στην Μπόσνιακ όταν της είπε ότι βγαίνει με τον Ρέμο

Ελενα Χριστοπούλου/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε η Ελενα Χριστοπούλου από το GNTM, η οποία ήταν χτες καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η μέντορας των κοριτσιών του GNTM και γνωστή booker στον χώρο αποκάλυψε πως όταν η Υβόννη Μπόσνιακ ήρθε στην Ελλάδα ήταν συνέχειά μαζί της. Ωστόσο όταν το διάσημο μοντέλο τότε της είπε ότι βγαίνει με τον Αντώνη Ρέμο, η Χριστοπούλου δεν τρελάθηκε και από την χαρά της.

Συγκεκριμένα, η κουβέντα ξεκίνησε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος της ζήτησε ένα μεγάλο ευχαριστώ επειδή έφερε και έκανε γνωστή ως μοντέλο την Υβόννη στην Ελλάδα.

«Με εμένα ήταν η Υβόννη από την πρώτη ημέρα στην Ελλάδα… Δεν μου είπε μία φορά τόσα χρόνια ήταν “είμαι κουρασμένη”…», ανέφερε η μέντορας των κοριτσιών του GNTM .

Μάλιστα η Έλενα όταν ρωτήθηκε για την αντίδρασή της όταν έμαθε από την Υβόννη ότι είναι με τον Αντώνη Ρέμο, εκείνη είπε με ειλικρίνεια: «Δεν είπα και «μία χαρά παιδί» όταν έμαθα για τον Αντώνη» και το δικαιολόγησε λέγοντας πως ο τραγουδιστής ήταν γνωστός και είχε πολλές θαυμάστριες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ