Κατσίκης: Τέλος οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση είτε σήμερα, είτε τις επόμενες ημέρες - iefimerida.gr

Κατσίκης: Τέλος οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση είτε σήμερα, είτε τις επόμενες ημέρες

Ο Πάνος Καμμένος και ο Κώστας Κατσίκης / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα βόμβα εξαπέλυσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης που παραμένει πιστός στον Πάνο Καμμένο για τη στάση του κόμματος στη συγκυβέρνηση.

Ο βουλευτής σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μίλησε για άλλη μία φορά για διαζύγιο του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ και αποχώρηση από την κυβέρνηση. «Τέλος από σήμερα ή τις αμέσως επόμενες ημέρες οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση».

Υπενθυμίζεται πως σήμερα συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, οπότε και αναμένεται να υπάρξουν αποφάσεις τόσο για το αν θα παραμείνουν στη συγκυβέρνηση οι ΑΝΕΛ, αλλά και για το θέμα των ανταρτών βουλευτών ή αλλιώς αποστατών όπως τους χαρακτήρισε ο Πάνος Καμμένος.
Στη συνέχεια εκκρεμεί και το τετ α τετ στο Μέγαρο Μαξίμου του Πάνου Καμμένου με τον Αλέξη Τσίπρα όπου θα ξεκαθαρίσει το μέλλον της συγκυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ