Ετσι είναι να περνάς δοκιμαστικό για το Survivor 3 [εικόνα] - iefimerida.gr

Ετσι είναι να περνάς δοκιμαστικό για το Survivor 3 [εικόνα]

Τανιμανίδης/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εβδομήντα χιλιάδες άτομα πέρασαν φέτος από casting για να μπουν στο Survivor 3, ωστόσο μόνο οι καλύτεροι κατάφεραν να πάρουν εισιτήριο για τον Αγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε για πρώτη φορά στα χρονικά φωτογραφία από την ώρα που εκείνος και το επιτελείο του περνούν από κάστινγκ του παίκτες.

Στην φωτογραφία, λοιπόν, φαίνεται ο Σάκης Τανιμανίδης με ακόμη δύο άτομα ως «κρητική επιτροπή» καθώς και ένας υποψήφιος παίκτης να κάθεται απέναντί από τον αγαπητό παρουσιαστή.

Οπως ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης που ανέβασε αυτή την φωτογραφία λίγες εβδομάδες πριν αρχίσει η πρεμιέρα του Survivor 3, από του 70.000 που έκαναν αίτηση επιλέχτηκαν οι καλύτεροι και πως ο πήχης έχεις ανέβει πολύ ψηλά.

«Είμαστε στο τελευταίο στάδιο των καστινγκ για το φετινό Survivor! Και φέτος ο πήχης έχει ανέβει σε πολύ ψηλά επίπεδα αφού το παιχνίδι είναι Ελλάδα -Τουρκία! Φέτος στην ελληνική ομάδα του Survivor, μετά από 70.000 αιτήσεις, επιλέξαμε μόνο τους κορυφαίους!!! Από το Φεβρουάριο στις οθόνες σας…», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις 10 Ιαν, 2019 στις 11:11 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ