ΠΓΔΜ: Δεν βρίσκει τους 80 ο Ζάεφ -Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η συνεδρίαση της Βουλής - iefimerida.gr

ΠΓΔΜ: Δεν βρίσκει τους 80 ο Ζάεφ -Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η συνεδρίαση της Βουλής

Ο Ζόραν Ζάεφ (Φωτογραφία: AP Photo/Boris Grdanoski)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξελίξεις στα Σκόπια με τους 80 βουλευτές που αναζητά ο Ζόραν Ζάεφ για να περάσει τις αλλαγές στο Σύνταγμα της χώρας.

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής της ΠΓΔΜ, σχετικά με τις συνταγματικές τροπολογίες και τον συνοδευτικό εφαρμοστικό Νόμο του Συντάγματος, που κατέθεσε η κυβέρνηση της χώρας. Αρχικά, η σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 13:00 τοπική ώρα (14: 00 ώρα Ελλάδας), όμως μετατέθηκε για τις 15:00 τοπική, χωρίς και πάλι να ξεκινήσει. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η συνεδρίαση του Σώματος, η οποία ξεκίνησε χθες, θα συνεχιστεί αύριο, στις 12:00 τοπική ώρα.

Ετσι, φαίνεται ότι οι εντατικές επαφές του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ με στόχο να βρεθούν οι 80 ψήφοι που απαιτούνται από βουλευτές προκειμένου να περάσουν οι τροπολογίες μέχρι στιγμές είναι άκαρπες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΓΔΜ συνεδρίαση Σύνταγμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ