Σαμαράς: Όταν λέμε θα τα αλλάξουμε όλα, εννοούμε όλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Σαμαράς: Όταν λέμε θα τα αλλάξουμε όλα, εννοούμε όλα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μέχρι τώρα ζούσαμε με δανεικά. Αυτό πρέπει να αλλάξει» τόνισε στην ομιλία του στο Ζάππειο ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζοντας το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος του.

«Όταν λέμε θα τα αλλάξουμε όλα,εννοούμε όλα. Και το χρεοκοπημένο μοντέλο διακυβέρνησης και τα κακώς κείμενα. Η δημοκρατία μας έχει προβλήματα πρέπει να το παραδεχτούμε»

Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε λόγο για αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων, των επιδομάτων στους πολύτεκνους και στους κτηνοτρόφους ενώ αναφέρθηκε στην «άμεση ανακούφιση των δανειοληπτών» καθώς όπως είπε δεν μπορούν να πληρώνουν σε δόσεις πάνω από το 30% του εισοδήματός τους. «Μπορούν να πληρώνουν μόνο τόκους για τουλάχιστον μια τριετία»

ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «τους γεωργούς μας τους έχουμε αφήσει στο έλεος των μεσαζόντων,τους κτηνοτροφους μας τους κυνηγάμε. Έχουμε επιστήμονες και φυσικούς πόρους ανεκμετάλλευτους. Αν αξιοποιούσαμε όλα αυτά θα είμασταν παγκόσμιοι πρωταθλητές».

«Η μεγαλύτερη αποτυχία της μεταπολιτευτικής περιοδου έιναι ότι κάποιοι οδήγησαν την χώρα σε χρεοκοπία,την καταντησαν υπερχρεωμένη. Εμείς όμως πιστεύουμε στην Ελλάδα και στις αστείρευτες δυνάμεις του Έλληνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ