Μεϊμαράκης προς Κοραντή: "Ελα εξω να σε γα..σω'! - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης προς Κοραντή: "Ελα εξω να σε γα..σω'!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχεια είχε σήμερα η κόντρα του πρώην υπουργού Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Πλέον στο στόχαστρο του πρώην γραμματέα της ΝΔ έχει μπει και ο βουλευτής επικρατείας του ΛΑΟΣ, Ιωάννης Κοραντής.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξαπέλυσε επιθεση, με πολύ βαριές εκφράσεις, εναντίον του βουλευτή του Ιωάννη Κοραντή, στο περιθώριο της συνεδρίασης της επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας, όταν ο δεύτερος τον καλημέρισε. "Δεν θέλω καλημέρα από όσους θέλουν να με πάνε στην προανακριτική και στο Ειδικό Δικαστήριο αι γα..σου καραγκιόζη έλα εξω να σε γα..σω"" ανέφερε ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες αυτήκοων βουλευτών, δεδομένου ότι δεν κατεγράφη τίποτε στα πρακτικά. Αυτή η αντίδραση προκάλεσε τη διαμαρτυρία του κ. Κοραντή, ο οποίος απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής.

Αναφερόμενος στον κ. Κοραντή και στις δηλώσεις του ότι είτε ως εν ενεργεία είτε ως τέως διοικητής της ΕΥΠ ενήργησε πάντα κατά νόμο, ο κ. Μεϊμαράκης χαρακτήρισε ως «ηθικά αδιανόητο για τη Δημοκρατία, αρχηγός κόμματος να διορίζει στη Βουλή ως βουλευτή Επικρατείας τον διοικητή των μυστικών υπηρεσιών της χώρας και μάλιστα αμέσως μετά τη θητεία του».

Όπως ανέφερε, με τον τρόπο αυτό δημιουργείται η εντύπωση ότι επιχειρεί ο συγκεκριμένος αρχηγός να «εκμεταλλευθεί, με τις γνωστές μεθόδους του, τη θητεία του διοικητή, αφήνοντας υπονοούμενα που όμως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Αφήνοντας αιχμές κατά του κ. Καρατζαφέρη με τη φράση ότι «κάτι γνωρίζει από γαλλικά», κατέληξε ότι ο ίδιος πορεύτηκε με πλήρη διαφάνεια και «γι' αυτό ποτέ δεν φοβήθηκε ούτε πράκτορες, ούτε εισπράκτορες».

Σε δηλώσεις του σχετικά με το επεισόδιο ο κ. Κοραντής ανέφερε ότι δέχθηκε «χυδαία επίθεση με ακατονόμαστες και πρωτόγνωρες για το ελληνικό κοινοβούλιο εκφράσεις» από τον κ. Μεϊμαράκη. Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Κοραντής έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για το επεισόδιο στον πρόεδρο της Βουλής.

Κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό στη Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης αρκέστηκε να πει ότι δεν θέλει να ασχοληθεί «με τον εν λόγω κύριο». «Είναι θέμα αν θα ασχοληθεί ο αρχηγός του. Εγώ ασχολούμαι με τους δικούς μου βουλευτές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ