Κατσίκης: Παύουμε να είμαστε ο κυβερνητικός εταίρος, δεν δίνουμε εμπιστοσύνη - iefimerida.gr

Κατσίκης: Παύουμε να είμαστε ο κυβερνητικός εταίρος, δεν δίνουμε εμπιστοσύνη

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ένας από τους δύο πιστούς βουλευτές στον Πάνο Καμμένος και τους ΑΝΕΛ, ο Κώστας Κατσίκης επανέλαβε ότι το κόμμα θα αποχωρήσει από την συγκυβέρνηση.

Τη σκληρή γραμμή των ΑΝΕΛ διατύπωσε σήμερα το πρωί ο Κώστας Κατσίκης λίγες ώρες μετά τη χθεσινοβραδινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού. Ο κ.Κατσικης μιλώντας στο κανάλι της Βουλής έδειξε καθαρά τον δρόμο της άρσης εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση . «Ο Πάνος Καμμένος το έχει πει, φεύγουμε. Αυτό τι σημαίνει; Παύουμε να είμαστε ο κυβερνητικός εταίρος, δεν υπάρχει πλειοψηφία , δεν δίνουμε εμπιστοσύνη» είπε ο κ.Κατσίκης εμμένοντας στη σκληρή στάση που έχει κρατήσει εξ αρχής.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έστειλε επί της ουσίας μήνυμα και στους αντιφρονούντες βουλευτές των ΑΝΕΛ οι οποίοι μετέχουν στην κυβέρνηση πως ο κ. Καμμένος τους έκανε Υπουργούς και επομένως θα πρέπει να αφήσουν την υπουργική καρέκλα αν λάβουν τέτοια εντολή. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι υπάρχουν Υπουργοί με τους οποίους δεν έχει επικοινωνήσει για να γνωρίζει τι θα πράξουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ