Κύπελλο Ελλάδος: Ούτε η ΑΕΚ κέρδισε, 1-1 με τον Κισσαμικό στα Χανιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ούτε η ΑΕΚ κέρδισε, 1-1 με τον Κισσαμικό στα Χανιά [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει στο πρώτο ματς του 2019.

Η Ενωση είχε αγκαλιά τη νίκη με γκολ του Πόνσε στο 37', αλλά ο Κισσαμικός ισοφάρισε στο 93' και πήρε ισοπαλία 1-1 στα Χανιά.

Ετσι, για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος δεν κέρδισε ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η ΑΕΚ.

Προβλημάτισε με την εικόνα της η ΑΕΚ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Κισσαμικό στα Χανιά και το πλήρωσε στο τέλος. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με την Ένωση να προηγείται με τον Πόνσε στο 37΄ και τον Ρίσκι να ισοφαρίζει στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ρεβάνς θα γίνει σε δύο εβδομάδες στο ΟΑΚΑ. Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης λίγο έλειψε οι γηπεδούχοι να αιφνιδιάσουν τους πρωταθλητές, όταν ο Ρίσκι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Τσιγκρίνσκι, αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Η ΑΕΚ στάθηκε τυχερή, καθώς άνοιξε το σκορ στην πρώτη φορά που πλησίασε με αξιώσεις την περιοχή του Παπαδόπουλου. Στο 37΄ ο Κλωναρίδης πέρασε την μπάλα στον Πόνσε (οριακά εκτεθειμένος) και ο Αργεντινός εκτέλεσε άψογα για να γράψει το 0-1. Το γκολ αυτό άλλαξε εντελώς τη μορφή του αγώνα, καθώς η ΑΕΚ προτίμησε να κάνει διαχείριση αποτελέσματος, ενώ ο Κισσαμικός ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο -έως απίθανο- να ανατρέψει την κατάσταση. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες, οι «κιτρινόμαυροι» ήταν προκλητικά αδιάφοροι στο τελευταίο δεκάλεπτο κι έτσι στο 90+3΄, στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Ρίσκι ισοφάρισε. Μετά από εκτέλεση φάουλ και σύγχυση στην περιοχή, ο Φινλανδός σκόραρε από κοντά και η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη πήρε αυτό που δικαιούταν.

ΤΟ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ κισσαμικος Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ