Χανιά: Ενστολοι πιάστηκαν στα χέρια στο κέντρο της πόλης - iefimerida.gr

Χανιά: Ενστολοι πιάστηκαν στα χέρια στο κέντρο της πόλης

Ομάδα ΔΙΑΣ (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα περίεργο περιστατικό εξελίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο των Χανίων, όταν δύο ένστολοι πιάστηκαν στα χέρια.

Σύμφωνα με το zarpanews, ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος της εξωτερικής φρουράς φυλακών άρχισαν να διαπληκτίζονται λεκτικά και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια στην αρχή της οδού Πειραιώς στη συμβολή με την Σκαλίδη, στα Χανιά.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του σωφρονιστικού υπαλλήλου που φέρεται να επιτέθηκε στον αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ., ενώ ο δεύτερος οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους.

Ο άντρας της ΔΙΑΣ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου, ο οποίος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως το επόμενο διάστημα.

Προς το παρόν άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι του καβγά των δύο αντρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ