My Style Rocks: «Είσαι εξαιρετικά αγενής» -Η χοντράδα της Ιωάννας Σιαμπάνη στη Νίνα, την έβαλε στη θέση της ο Κουδουνάρης [βίντεο] - iefimerida.gr

My Style Rocks: «Είσαι εξαιρετικά αγενής» -Η χοντράδα της Ιωάννας Σιαμπάνη στη Νίνα, την έβαλε στη θέση της ο Κουδουνάρης [βίντεο]

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και η Νίνα Παπαϊωάννου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το ξεκατίνιασμα της Κωνσταντίνας και της Εύας, ήρθε η ώρα της κόντρας της Ιωάννας Σιαμπάνη και της Νίνας Παπαϊωάννου στο πλατό του My Style Rocks.

Η Νίνα κλήθηκε να πει τη γνώμη της για το look της Ιωάννας και το χαρακτήρισε «αποκριάτικο» με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έντονος διάλογος μεταξύ των δύο παικτριών.

«Ναι αγάπη μου αυτό δεν είναι αποκριάτικο, σόρρυ κιόλας», είπε με ύφος η Ιωάννα στην Νίνα και συνέχισε λέγοντας πως μάλλον της φαίνεται αποκριάτικο επειδή «δεν είναι κορίτσι του My Style Rocks, σόρρυ. Τέλος πάντων έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα».

Η Ιωάννα συνέχισε την επίθεση υποστηρίζοντας με τον τρόπο της πως υπάρχει στιλιστικό χάσμα μεταξύ των δύο. Η Νίνα επιχειρηματολογώντας υποστήριξε τη θέση της και εξήγησε τον λόγο που έβαλε «2» στην συμπαίκτριά της.

Στην κόντρα, που ξέσπασε, μπλέχτηκε πάλι, η Μαρία Λέκκα, η οποία εξέφρασε για ακόμη μία φορά τα παράπονά της. Τότε, ο Στέλιος Κουδουνάρης φανερά εκνευρισμένος, απευθύνθηκε προς την Μαρία και της είπε: «Τόσο μπορείς, τόσο κάνεις, συγγνώμη που στο λέω. Μην έχεις παράπονο ότι είσαι αδικημένη και δεν συγκρίνουμε τα look με τους σχεδιαστές. Υπάρχει κόσμος που μπορεί να το κάνει χίλιες φορές καλύτερα από εσένα αυτό που έκανες σήμερα».

Στη συνέχεια όταν η Ιωάννα βρέθηκε μπροστά στους κριτές δέχθηκε τα επικριτικά σχόλιά τους για τη στάση της απέναντι στην Νίνα. «Είσαι εξαιρετικά αγενής», της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ο σχεδιαστής και κριτής σχολιάζοντας την εμφάνισή της μίλησε για κιτς και τόνισε πως η εικόνα που βγάζει είναι ότι δεν ξέρει να συνδυάζει τα ρούχα.

«Στιλ είναι και η συμπεριφορά, έχω ξενερώσει πάρα πολύ μαζί σου και ο βαθμός που σου βάζω δεν είναι εκδικητικού τύπου, είναι επειδή είναι για “1”. Και αυτό που ακούω είναι για να είσαι σε άλλο παιχνίδι, όχι εδώ», ξέσπασε ο σχεδιαστής και κριτής.

Η παίκτρια όταν γύρισε στη θέση της δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ