Δείτε τη «μαύρη χήρα» στο εδώλιο -Αποκλειστική εικόνα - iefimerida.gr

Δείτε τη «μαύρη χήρα» στο εδώλιο -Αποκλειστική εικόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναβολή πήρε από το εφετείο Ναυπλίου η εκδίκαση της υπόθεσης της «μαύρης χήρας» της Αργολίδας, η οποία καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του συζύγου της, Θανάση Λάμπρου.

Η Δήμητρα Βούλγαρη είχε ομολογήσει μετά από μήνες τη δολοφονία του συζύγου της, του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, σε μια υπόθεση που είχε σοκάρει το πανελλήνιο.

Η «μαύρη χήρα» στο εδώλιο

Η δίκη της χήρας ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2016 και διήρκησε ένα μήνα και 12 συνεδριάσεις. Κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων υπήρξε ένταση με αντεγκλήσεις ανάμεσα στις δύο οικογένειες, ενώ οι οι δικηγόροι της κατηγορούμενης ήρθαν σε ρήξη με το δικαστήριο με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από τη δίκη η κατηγορούμενη να μην παρίσταται και να μην απολογηθεί καν, όπως αναφέρουν οι Αργολικές Ειδήσεις.

Το Μικτό ορκωτό Δικαστήριο της Τρίπολης έκρινε ένοχη την χήρα για την δολοφονία του άντρα της και της επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης με αποτέλεσμα να οδηγηθεί πάλι στη φυλακή όπου κρατείται μέχρι σήμερα.

Το δικαστήριο αποφάσισε επίσης όπως είχε δικαίωμα να διαβιβάσει τα πρακτικά της δίκης στην εισαγγελία πρωτοδικών Ναυπλίου για να διερευνηθεί τυχόν συμμετοχή του αδελφικού φίλου του καπετάνιου στην δολοφονία. Αυτό έγινε καθώς έπεσε σε αντιφάσεις κατά την κατάθεση του για τι ακριβώς έκανε εκείνη την κρίσιμη ημέρα.

Η απόφαση η οποία καθαρογράφηκε μετά από πολλούς μήνες και διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Ναυπλίου .

Η «μαύρη χήρα», η οποία μέχρι και σήμερα ισχυρίζεται ότι είναι αθώα, προσήλθε σήμερα με αστυνομική φρουρά στο εφετείο αλλά η υπόθεση δεν εκδικάστηκε και πήρε αναβολή για τις 30 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ