Ο Τζον ΜακΕνρο περιμένει κάτι... μεγάλο από τον Τσιτσιπά -Προβλέπει αλλαγή «φρουράς» στο τένις - iefimerida.gr

Ο Τζον ΜακΕνρο περιμένει κάτι... μεγάλο από τον Τσιτσιπά -Προβλέπει αλλαγή «φρουράς» στο τένις

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς/ Φωτογραφία: AP- Trevor Collens
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πάνω από μία δεκαετία οι Ρότζερ Φέντερερ, Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς κυριαρχούν στο τένις. Ομως, η αλλαγή φρουράς είναι... προ των πυλών, εκτιμά ο Τζον ΜάκΕνρο.

Ενόψει του Αυστραλιανού Οπεν, που ξεκινά στη Μελβούρνη τη Δευτέρα, ο θρύλος του τένις δηλώνει πως περιμένει από συγκεκριμένους «πιτσιρικάδες» να κάνουν κάτι μεγάλο. Ανάμεσά τους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρονιά που θα δούμε ένα από αυτά τα νέα παιδιά να κάνουν το σημαντικό βήμα», δήλωσε στο Reuters ο κάτοχος 7 Γκραν Σλαμ. Παρότι έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα τα τελευταία χρόνια, οι Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς «μοιράστηκαν» τα περσινά Γκραν Σλαμ. Ομως, έρχεται η αλλαγή, εκτιμά ο ΜάκΕνρο, καθώς μια «παρέα» νεαρών προβλέπεται να κάνει τη διαφορά στη Μελβούρνη.

Πρώτος από όλους ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο 21χρονος που είναι στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, γράφει το Reuters. Ακολουθούν ο Τσιτσιπάς (Νο15), οι Ρώσοι Κάρεν Κλατσάνοφ (11) και Ντάνιλ Μεντβέντεφ (16), ο Κροάτης Μπόρνα Τσόριτς (12) και ο Καναδός Ντένις Σαποβάλοφ (27). Ολοι τους είναι από 22 χρονών και κάτω.

«Η πόρτα είναι ανοιχτή. Αν κοιτάξεις την παγκόσμια κατάταξη, έχεις πολλούς παίκτες που είναι σε θέση να κάνουν μεγάλη πρόοδο. Πιστεύω ότι φέτος θα υπάρξει αλλαγή φρουράς. Είτε ο Ζβέρεφ, είτε ο Κατσάνοφ ή ο Τσιτσιπάς, θα δούμε να κάνουν κάτι μεγάλο», δήλωσε ο ΜάκΕνρο, που βέβαια τόνισε πως θα ήταν ανόητο να πιστέψει κανείς ότι οι Τζόκοβιτς, Φέντερερ και Ναδάλ είναι... ξοφλημένοι σε ό,τι αφορά το Αυστραλιανό Οπεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ