Επιβάτης προαστιακού στο iefimerida: Είχε βλάβη στο συρμό, κατεβήκαμε και ένα καλώδιο κόπηκε και έπεσε επάνω μου! - iefimerida.gr

Επιβάτης προαστιακού στο iefimerida: Είχε βλάβη στο συρμό, κατεβήκαμε και ένα καλώδιο κόπηκε και έπεσε επάνω μου!

Προαστιακός /Φωτογραφία Αρχείου: Intime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ακόμη περιστατικό με ακινητοποίηση συρμού συνέβη σήμερα στον Προαστιακό, λόγω προβλήματος στης ηλεκτροδότηση.

Επιβάτης του προαστιακού που ήταν παρών στο περιστατικό, σε επικοινωνία του με το iefimerida περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη: «Οταν φθάσαμε στην Παλλήνη αποβιβάστηκαν οι επιβάτες που ήταν να αποβιβαστούν αλλά ο συρμός καθυστέρησε να αναχωρήσει. Καταλάβαμε ότι κάτι συμβαίνει. Μετά από δυο λεπτά, η μηχανοδηγός μας ζήτησε να κατέβουμε».

Μάλιστα, περιέγραψε το σοκ που υπέστη όταν ένα από τα καλώδια έπεσαν επάνω του. «Την ώρα που έβγαινα από το συρμό έγινε βραχυκύκλωμα ψηλά στα καλώδια, κόπηκε ένα από αυτά και έπεσε πάνω μας! Μάλιστα με ακούμπησε στο μπουφάν και ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γινόταν αν με είχε αγγίξει στο χέρι ή στο κεφάλι. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν είχε ρεύμα ή όχι, γιατί σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν πρωτόκολλα και με το που γίνονται τέτοιες βλάβες διακόπτεται το ρεύμα. Πάντως, όταν τα καλώδιο ακούμπησε στην αποβάθρα που είχε νερό, σπινθηροβόλησε».

Οπως καταγγέλλει ο επιβάτης του συρμού στον οποίο παρουσιάστηκε το πρόβλημα αμέσως άρχισαν να γίνονται και άλλα βραχυκυκλώματα στα καλώδια και μάλιστα κόπηκε ένα ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ