Αδιανόητο: Πήγε σε εξώπορτα και άρχισε να... γλείφει το κουδούνι επί 3 ώρες! [βίντεο] - iefimerida.gr

Αδιανόητο: Πήγε σε εξώπορτα και άρχισε να... γλείφει το κουδούνι επί 3 ώρες! [βίντεο]

Πήγε σε εξώπορτα και άρχισε να γλείφει το κουδούνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουμε διαβάσει και έχουμε γράψει πολλές παράξενες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Κάποιες από αυτές μας άφησαν με ανοικτό το στόμα, κάποιες μας έκαναν να απορούμε και άλλες μας έκαναν να σκάσουμε από τα γέλια.

Μία από αυτές είναι και αυτή που έρχεται από την Καλιφόρνια. Ενας άντρας πιάστηκε από κάμερα ασφαλείας να... γλείφει ένα κουδούνι ξένης οικίας και μάλιστα επί ώρες!

Βίντεο δείχνει τον Roberto Arroyo να κοιτά την κάμερα και να προχωρά στην ασυνήθιστη πράξη του για περίπου τρεις ώρες, όπως αναφέρει το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, Σίλβια Ντάνκαν, δήλωσε στο kion546 όπως αναφέρει ο Independent, πως δεν ήταν μέσα στο σπίτι αλλά ήταν τα παιδιά της.

Η αστυνομία εντόπισε τον Arroyo, ο οποίος κατηγορείται και για κλέψιμο καλωδίων από χριστουγεννιάτικα ντεκόρ και η υπόθεση του παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, από την πλευρά του, χαρακτήρισε την συμπεριφορά του άντρα «περίεργη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κουδούνι Καλιφόρνια Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ