Frater & Soror: Σε αυτό το μαγαζί στο Παγκράτι θα πιεις το καλύτερο τζιν της πόλης - iefimerida.gr

Frater & Soror: Σε αυτό το μαγαζί στο Παγκράτι θα πιεις το καλύτερο τζιν της πόλης

To Frater & Soror. Φωτογραφία: Facebook/Frater & Soror
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Frater & Soror» -στα λατινικά σημαίνει αδερφός και αδερφή, αλλά η επωνυμία του μαγαζιού είναι μια συντομογραφία της φράσης «Fraternity και Sorority», που παραπέμπει στις αμερικανικές αδελφότητες.

Η νέα άφιξη στο Παγκράτι είναι δημιούργημα των Λευτέρη Γεωργόπουλου («The Clumsies») και Μανώλη Λυκιαρδόπουλου («Odori»). Το Clumsies έδωσε καινούργιο αέρα στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, ενώ το Odori μάς έμαθε να τρώμε πίτσες παρέα με εξαιρετικά κοκτέιλ.

Οι δυο νέοι επιχειρηματίες σε συνεργασία με τον Θάνο Τσουνάκα και τον Γιώργο Γιγή θα βρίσκονται και στο Παγκράτι, όπου πρόσφατα εγκαινίασαν ένα πρότυπο all day restaurant, που ειδικεύεται στο τζιν.

«Τhere is Always Time For Fine Gin & Fancy Food» είναι το σύνθημα εδώ και θα το δείτε στην πόρτα μπαίνοντας, πράγμα που δηλώνει ξεκάθαρα τις προτιμήσεις του μαγαζιού, που χαρακτηρίζεται ως τζιντονερία.

Δοκιμάστε κεφτεδάκια από σπάλα αρνιού με φασολάκια και σάλτσα ανθόγαλου, ένα εξαιρετικό Flatbread με μοσχαρίσιο κιμά, cherry tomatoes, green sauce και burrata, παϊδάκια από ιβηρικό χοιρίδιο με κόκκινο miso και φουντούκια, πανσέτα μαύρου χοίρου με καρότα, λάχανο και μαύρη τρούφα, beef tartare από κιλότο ελληνικής μοσχίδας με καπνισμένο λάχανο και σος από αυγολέμονο, τα ιδιαίτερα Pancake F&S με nuggets κοτόπουλο...

Διαβάστε για τη νέα άφιξη στο Παγκράτι και δείτε φωτογραφίες στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ FRATER & SOROR Αδελφοτητα Παγκράτι τζιν ποτό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ