Εγκλημα στην Κέρκυρα: Οδύνη στην κηδεία της 29χρονης Αγγελικής [βίντεο] - iefimerida.gr

Εγκλημα στην Κέρκυρα: Οδύνη στην κηδεία της 29χρονης Αγγελικής [βίντεο]

Η 29χρονη Αγγελική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η κηδεία της 29χρονης Αγγελικής, θύμα του εγκλήματος στην Κέρκυρα που σόκαρε όλη την Ελλάδα.

Η Αγγελική δολοφονήθηκε άγρια από τον πατέρα της την Πρωτοχρονιά στην Κέρκυρα, επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση της με τον Αφγανό φίλο της.

Η άτυχη κοπέλα ετάφη στο κοιμητήριο της πόλης Μπεράτι όπου ζει η μητέρα της. Η σορός της βγήκε στις 11:00 το πρωί από το σπίτι της μητέρας της και πέρασε από όλο το χωριό, ενώ πλήθος κόσμου τη συνόδευσε στην τελευταία της κατοικία για να της πει το τελευταίο αντίο. Η άτυχη 29χρονη είχε εκφράσει στον φίλο της την επιθυμία της να ταφεί στην Αλβανία.

Αύριο θα γίνει μία δεύτερη κηδεία, χωρίς τη σορό της, στο χωριό Αλεπού της Κέρκυρας, καθώς η μητρόπολη έδωσε την άδεια στην νονά της, να την αποχαιρετίσει, μαζί με τον σύντροφο και τους φίλους της.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ