Ryanair: Για 6η συνεχή χρονιά κατέκτησε τον «τίτλο» της χειρότερης αεροπορικής εταιρείας στη Βρετανία - iefimerida.gr

Ryanair: Για 6η συνεχή χρονιά κατέκτησε τον «τίτλο» της χειρότερης αεροπορικής εταιρείας στη Βρετανία

Αεροσκάφος της Ryanair / Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «χρυσό βατόμουρο» των αεροπορικών εταιρειών της Βρετανίας «κέρδισε» για 6η συνεχή χρονιά η Ryanair.

Σε ετήσια έρευνα που πραγματοποίησε η “Which?” -πάνω σε 12.459 αναφορές από 7.900 μέλη της- η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, με έδρα το Λονδίνο, αναδείχθηκε ως η χειρότερη των βρετανικών αεροδρομίων.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για την αεροπορική εταιρεία με την οποία δεν θα ταξίδευαν ποτέ, το 70% «έδειξε» τη Ryanair, δίνοντας τη χαμηλότερη δυνατή βαθμολογία σε ό,τι αφορά τις συνθήκες επιβίβασης, την άνεση των καθισμάτων, την παροχή αναψυκτικών και σνακ και το περιβάλλον καμπίνας.

H Ryanair -που προ ημερών απασχόλησε και την Ελλάδα με την «περιπέτεια» της Τιμισοάρα- τελικά έλαβε βαθμολογία 40% και -επομένως- δυο στα πέντε αστέρια.

Χαμηλή βαθμολογία έλαβε η Thomas Cook (52%), η Wizz Air (54%), η Vueling (54%) καθώς και ο «γίγαντας» British Airways (56%). Κάπου στη... μέση «προσγειώθηκε» η EasyJet, με βαθμολογία 63%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ryanair αεροπορικές εταιρείες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ