O Ράμι Μάλεκ είδε το επικό φτύσιμο που του έριξε η Νικόλ Κίντμαν και της απάντησε [βίντεο] - iefimerida.gr

O Ράμι Μάλεκ είδε το επικό φτύσιμο που του έριξε η Νικόλ Κίντμαν και της απάντησε [βίντεο]

Νικόλ Κιντμαν- Ράμι Μάλεκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το επικό φτύσιμο που «έφαγε» από την Νικόλ Κίντμαν στις Χρυσές Σφαίρες 2019 είδε ο 37χρονος Ράμι Μάλεκ στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και δεν μπόρεσε να μην σκάσει στα γέλια.

Συγκεκριμένα, υπήρξε μία viral στιγμή στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών 2019, όπου η Νικόλ Κίντμαν αγνόησε επιδεικτικά τον ηθοποιός της ταινίας «Bohemian Rapsody», καθώς δεν γύρισε καν να τον χαιρετίσει όταν εκείνος της έκανε νόημα.

Ο Τζίμι Κίμελ, λοιπόν, έδειξε για πρώτη φορά το viral βίντεο με την επίμαχη στιγμή στον ηθοποιό με εκείνον να απαντά γελώντας «Δεν το είχα δει αυτό».

Rami Malek trying to talk to Nicole Kidman is like me trying to talk to my crush #goldenglobes pic.twitter.com/WYS4fs6zTd

Στην συνέχεια ο Ράμι Μάλεκ έσπευσε να δικαιολογήσει την στάση του, παρά το γράψιμο, λέγοντας πως η κίνησή του ήταν εντελώς φυσική καθώς οι δυο τους γνωρίζονται.

«Την ξέρω εδώ και πολλά χρόνια, άσχετα με το τι συμπεραίνει κανείς από το βίντεο. Οπότε νόμισα πως θα μπορούσα εύκολα να πάω προς το μέρος της και να πως γεια. Αλλά σε μια στιγμή όπως αυτή, ήταν πολύ αμήχανο. Έχω την αίσθηση πως αυτό θα με στοιχειώνει για πολύ καιρό στο ίντερνετ», είπε ο ηθοποιός.

Πάντως, όπως εξήγησε, μπορεί η Νικόλ Κίντμαν να μην τον χαιρέτισε, αλλά ο σύζυγός της, Κιθ Έρμπαν έσπευσε να τον συγχαρεί για τον ρόλο του στην ταινία Bohemian Rapsody.

«Πήρα αγάπη από τον Κιθ εκείνο το βράδυ. Είναι φανατικός θαυμαστής των Queen», είπε ο Ράμι Μάλεκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ