Χαρακόπουλος: Αυτοδύναμη ΝΔ σημαίνει Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο [βιντεο] - iefimerida.gr

Χαρακόπουλος: Αυτοδύναμη ΝΔ σημαίνει Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο [βιντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δήλωση βόμβα που δυναμιτίζει το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ έκανε, μιλώντας σε διαδικτυακό τόπο της εκλογικής του περιφέρειας ο βουλευτής Λάρισας και γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Ο κ. Χαρακόπουλος μιλώντας στο onlarissa.gr, είπε ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να συγκροτήσει αυτοδύναμη κυβέρνηση για «να στείλει στο Ειδικό Δικαστήριο τον τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τους πρωταίτιους του ελληνικού ναυαγίου».

Επισήμανε μάλιστα ότι «η ψήφος σε κόμματα διαμαρτυρίας, είναι ψήφος ασυλίας στο ΠΑΣΟΚ». Στο σχετικό βίντεο, στο 1.55''.

Με τις δηλώσεις του αυτές ο κ. Χαρακόπουλος χαράσσει ουσιαστικά τη στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνοντας να εξειδικεύσει το αίτημα που έχει διατυπώσει αρχικά ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς για αυτοδύναμη κυβέρνηση, αποκλείοντας το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ. Μόνο που τις τελευταίες ημέρες ο κ. Σαμαράς αποφεύγει συστηματικά να επαναφέρει το αίτημά του για νέα εκλογική αναμέτρηση στην περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία την επομένη των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ