Σε ποια Eλληνίδα ηθοποιό έπεσε το παντελόνι στον «αέρα»; [βίντεο] - iefimerida.gr

Σε ποια Eλληνίδα ηθοποιό έπεσε το παντελόνι στον «αέρα»; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι και αν της έπεφτε το παντελόνι καθόλη τη διάρκεια της δοκιμασίας που υπεβλήθη στο πλαίσιο του παιχνιδιού «Minute to Win it» η διάσημη πρωταγωνίστρια της σειράς «Κλεμμένα Ονειρα»; Εκείνη απλά το ξανασήκωνε και στο τέλος ξέσπασε και στα γέλια!

Ο λόγος για την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη, που χθες το βράδυ, παρέα με τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά του Mega «Κλεμμένα Ονειρα», Ορφέα Παπαδόπουλο και Κωνσταντίνο Λάγκο, συμμετείχαν στο τηλεπαιχνίδι Minute to Win it.

Η Βάσω Λασκαράκη ήταν μάλιστα αυτή που πήρε την... κρυάδα, αφού ξεκίνησε πρώτη τις δοκιμασίες που έπρεπε να υποβληθεί στο πλαίσιο του παιχνιδιού. Κατά τη διάρκεια αυτής, όπως χοροπήδαγε, της έπεφτε διαρκώς το παντελόνι. Ψυχραιμότατη, δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να το σηκώνει διαρκώς, χωρίς να σκεφτεί λεπτό να... εγκαταλείψει τη μάχη.

Οταν τελείωσε η δοκιμασία και έβαλαν να δει το βίντεο σε επανάληψη, το μόνο που έκανε ήταν να ξεσπάσει στα γέλια. Και ψύχραιμη και ακομπλεξάριστη και με χιούμορ!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ