Ο Σαρμπέλ αποκαλύπτει πού χάθηκε τα τελευταία 8 χρόνια - iefimerida.gr

Ο Σαρμπέλ αποκαλύπτει πού χάθηκε τα τελευταία 8 χρόνια

Σαρμπέλ/Φωτογραφία: ΝDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα βρέθηκε ο τραγουδιστής Σαρμπέλ, ο οποίος είχε γίνει γνωστός κυρίως από την συμμετοχή του στην Eurovision το 2017, με το τραγούδι «Γεια σου Μαρία».

Ο Σαρμπέλ που κυκλοφόρησε το τελευταίο του single το 2013, ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο μαζί με τη σύζυγό του Ελπίδα Τούμα με την οποία παντρεύτηκαν στην Σαντορίνη το 2014.

Ωστόσο ο αγαπητός τραγουδιστής επέστρεψε στην Ελλάδα μέσα στις γιορτές και το έριξε έξω.

Ο Κύπριος εμφανίστηκε στο μπαρ Shamone οπου και τραγούδησε και χόρεψε μαζί με την Σοφία Βογιατζάκη, ενώ φωτογραφήθηκε και με τον Φώτη Σεργουλόπουλο στο νυχτερινό κέντρο Εναστρον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vogiatzaki (@sofiavogiatzaki) στις 5 Ιαν, 2019 στις 5:21 μμ PST

Οσο για την ζωή του στην Αγγλία, ο Σαρμπέλ μίλησε στην εκπομπή «Η Φωλιά του Κου Κου» για την επιχείρηση που έχει ανοίξει αλλά και για την μάχη του με την κατάθλιψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vogiatzaki (@sofiavogiatzaki) στις 6 Ιαν, 2019 στις 5:06 μμ PST

«Ήμουν στην Αγγλία και δεν ασχολήθηκα με το ελληνικό τραγούδι αυτά τα χρόνια. Στην Αγγλία έχω επιχειρήσεις, είμαι ιδιοκτήτης, ενοικιάζω χώρους σε επιχειρήσεις, σπίτια, πολυκατοικίες… Έφυγα από την Ελλάδα γιατί ήθελα να κάνω λίγο πίσω, είχα κουραστεί, ήταν λίγο μετά τη Eurovision.», ανέφερε ο Σαρμπέλ.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης πως έδωσε μάχη με την κατάθλιψη μετά τον θάνατο του πατέρα του.

«Μετά αρρώστησε ο πατέρας μου και δυστυχώς τον έχασα πριν από δύο χρόνια. Τα είδα όλα και δεν θέλω να πω πάρα πολλά γιατί θα αρχίσω να κλαίω και δεν θέλω. Μετά το θάνατό του έπαθα κατάθλιψη. Αναρωτιόμουν αν υπάρχει Θεός, ήθελα να ξέρω που έχει πάει ο πατέρας μου.»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαρμπέλ τραγουδιστής Αγγλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ