Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος: Η θέση μου είναι αμετακίνητη στις τάξεις της ΝΔ και στην αυτοδυναμία της - iefimerida.gr

Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος: Η θέση μου είναι αμετακίνητη στις τάξεις της ΝΔ και στην αυτοδυναμία της

Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, έκανε δήλωση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σχετικά με ενδεχόμενη συμμετοχή του σε νέο πολιτικό φορέα.

«Σχετικά με τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν, μετά τη συνάντηση πέντε πρώην συναδέλφων και τη δήθεν συμμετοχή μου σε νέο πολιτικό φορέα, καθιστώ σαφές προς κάθε κατεύθυνση, ότι η θέση μου είναι αμετακίνητη στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας και στην αυτοδυναμία της, ενόψει των επικείμενων εκλογών», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν «φιλική συνάντηση» -όπως την αποκαλούν- οι κ.κ. Ευάγγελος Αντώναρος, Χρήστος Ζώης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, Σάββας Τσιτουρίδης. Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν συζήτησαν σε έκταση «την κατάσταση στον τόπο και εξέφρασαν τον προβληματισμό και την ανησυχία τους για την πορεία της χώρας και των θεσμών της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ