Κουίζ: Ποιον γνωστό Ελληνα παρουσιαστή ξυλοκόπησε η γυναίκα του λόγω μοιχείας - iefimerida.gr

Κουίζ: Ποιον γνωστό Ελληνα παρουσιαστή ξυλοκόπησε η γυναίκα του λόγω μοιχείας

Τηλεοπτικό στούνιο /Φωτογραφία Αρχείου: Wikimedia Commons
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επανέρχεται και αποκαλύπτει όσα γίνονται στην ελληνική σόουμπιζ και δεν μαθαίνονται. Με μια αποκάλυψη φωτιά, για άπιστο τηλεπαρουσιατή.

Οπως αποκάλυψε ο Ουγγαρέζος, η σύζυγος του παρουσιαστή τον ξυλοκόπησε μέσα σε ένα γυμναστήριο, επειδή έμαθε τις… ατασθαλίες του!

Μάλιστα, χρειάστηκε να επέμβουν οι γυμναστές για να τους χωρίσουν!

Το περιστατικό συνέβη πριν τις γιορτές και ακολούθως το ζευγάρι πήγε μαζί διακοπές για τα Χριστούγεννα, σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Για τους έξω. Γιατί μεταξύ τους έβραζαν.

«Η σύζυγός του έμαθε τις… ατασθαλίες του και ο παρουσιαστής πήγε κανονικά στο γυμναστήριο να κάνεις τις ασκήσεις του… εκεί τον πέτυχε η σύζυγός του να… αθλείται και τον άρχισε στις ψιλές και χρειάστηκε να τους χωρίσουν οι γυμναστές και μετά πήγαν μαζί διακοπές, αλλά υπάρχει θέμα», είπε χαρακτηριστικά ο Ουγγαρέζος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ